Bezoek ons op Horeca Expo!

HORECA EXPO GENT 2022

20 - 24 november 2022
Hal 5, Stand 5211

WIJ KIJKEN ER NAAR UIT U TE MOGEN ONTMOETEN!

Ervaar de professionele vaatwasspecialist Winterhalter op HORECA EXPO 2022 in Gent.

Wat staat u te wachten op onze stand?
Allereerst een onderwerp dat voor veel van onze klanten relevant is: Hoe glazen te wassen zodat ze perfect schoon uit de machine komen? In overeenstemming met ons motto "The Home of Glasswashing", zullen we je alle factoren laten zien die de resultaten beïnvloeden, wat Winterhalter tot een leider op dit gebied maakt en hoe je de UC-serie glazenwassers kunt gebruiken om met succes de "de ultieme test in commercieel vaatwassen" te doorstaan.

Een zeer actueel onderwerp is het wassen van herbruikbare plastic bekers en kommen. Restaurateurs vragen vaak: Is het zelfs mogelijk om dit soort vaatwas in een vaatwasmachine te wassen? En zo ja, hoe goed werkt dit en hoe ziet zo een oplossing eruit? Bezoek onze stand om het jouw eigen ogen te zien.

Naast deze twee onderwerpen vindt u natuurlijk ook ons hele scala aan producten en diensten op onze stand. Van de nieuwe PT Utensil tot de digitale CONNECTED WASH-diensten en onze financieringsmodellen. We laten ze graag in detail zien en beantwoorden al jouw vragen.

Klinkt goed?
Vraag dan een uitnodigingscode voor je gratis ticket aan en regel een persoonlijk gesprek.

HORECA EXPO
20 - 24 november 2022
Hal 5, Stand 5211

 

Ervaar professioneel vaatwassen op het hoogste niveau met professionele wasresultaten en oplossingen op maat: bezoek Winterhalter live op HORECA EXPO in Gent en laat u individueel adviseren door onze vaatwasexperts.

Eddy Croes, Managing Director Winterhalter Belgium