ONS PARADEPAARD.

Waar we al onze kennis, ervaring en passie in hebben geïnvesteerd. De machine is gebouwd met het oog op de toekomst, is voorzien van innovatieve techniek en kan in een digitaal netwerk worden opgenomen. Voor de kwaliteit en afwerking geldt »Made in Germany«. Bovendien is elke machine consequent afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. En daardoor niet alleen thuis in bars en cafés, bistro's en restaurants maar ook in bakkerijen en slagerijen.

Met de nieuwe UC-serie presenteert Winterhalter de volgende generatie voorlader vaatwasmachines. Voor perfecte wasresultaten. Intuïtief en comfortabel te bedienen. Absoluut veilig en betrouwbaar in het gebruik. En in elk detail van de hoogste kwaliteit. De  UC is een sterk staaltje techniek. Klaar voor de eisen van nu en later.

Neem contact op met onze experts!
Wij willen dat u 100% overtuigt bent van uw keuze voor Winterhalter. Kijk samen met een van onze experts of de UC de juiste vaatwastechniek voor u is. Bel ons simpelweg of stuur een e-mail.

TOP PRODUCTKENMERKEN UIT DE UC-SERIE

’De nieuwe voorlader vaatwasser van de UC-serie overtuigt met een veelheid aan innovatieve functies. Elk met een duidelijk doel. ’maakt het wassen van de vaat eenvoudiger, betrouwbaarder en efficiënter.

Smart Touch Display Winterhalter voorlader vaatwasmachines

INTELLIGENT TOUCHSCREEN

De cockpit van de UC wordt gevormd door een intelligent touchscreen. Met eenknopsbediening. Een taalonafhankelijke gebruikersinterface met begrijpelijke pictogrammen. En met de van smartphones bekende swipebesturing. Het scherm  reageert gevoelig en kan ook met handschoenen aan eenvoudig worden bediend. Het oppervlak is van glas en bijzonder robuust: we hebben het onder extreme omstandigheden voor u getest.

Smart Touch Display Winterhalter voorlader vaatwasmachines

INNOVATIEF WASVELD

De nieuwe UC-serie is nog zuiniger in het gebruik: het geoptimaliseerde wasveld reduceert het waterverbruik ten opzichte van het eerdere model met tot wel 25%. Daardoor dalen ook de kosten van het energie- en reinigingsmiddelenverbruik, wat de totale exploitatiekosten nog verder verlaagt. En dat met perfecte wasresultaten.

Winterhalter CONNECTED WASH

CONNECTED WASH

Meer zekerheid, meer efficiency: de UC kan optioneel via CONNECTED WASH via een netwerk worden verbonden met een computer of mobiele terminals. Daardoor wordt het mogelijk alle belangrijke bedrijfsgegevens van de machine te analyseren en te evalueren. Om het gehele vaatwasproces te optimaliseren.

 
Cookies maken een goede website mogelijk. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacybeleid OK