NAŠA MOJSTROVINA.

V njej se skriva vse naše znanje, naše izkušnje in naša strast. Razvita je bila s pogledom naprej, opremljena je z najsodobnejšo tehnologijo in omogoča digitalno povezavo. Njena kakovost in obdelava sta »Made in Germany«. Dosledno je izdelana po željah in potrebah naših strank. Na primer v barih in kavarnah, bistrojih in restavracijah, pekarnah in mesnicah.

Z novo serijo strojev UC, podjetje Winterhalter razkriva naslednjo generacijo podpultnih pomivalnih strojev. Popolni rezultati pomivanja, intuitivno in enostavno upravljanje, popolnoma varno in zanesljivo delovanje ter vsaka podrobnost najvišje kakovosti. Pomivalni stroj UC je del inženirske umetnosti. Pripravljen na današnje zahteve in zahteve jutrišnjega dne.

GOVORITE NEPOSREDNO Z NAŠIM STROKOVNJAKOM!


Želimo, da ste popolnoma prepričani v vašo odločitev pri izbiri stroja Winterhalter. Povežite se z enim od naših strokovnjakov, ki vam bo svetoval kateri model serije UC je prava izbira za vas. Preprosto pokličite ali nam pišite

Kontaktni obrazec

INOVATIVNE FUNKCIJE SERIJE UC

Novi podpultni pomivalni stroj serije UC prepriča s številnimi inovativnimi funkcijami, ki so zasnovane z jasnim ciljem. Pomivanje z novo serijo UC je enostavnejše, zanesljivejše in učinkovitejše.

Smart Touch Display of the Winterhalter undercounter warewasher

PAMETNI ZASLON NA DOTIK

Pripravljen za prihodnost - na zaslonu UC-ja deluje pameten zaslon na dotik, upravljanje z enim gumbom, jezikovno nevtralen zaslon na dotik z razumljivimi piktogrami. Z upravljanjem kot pri pametnem telefonu. Zaslon je na odziv zelo občutljiv in z njim lahko preprosto upravljate tudi v rokavicah. Površina je iz stekla in je izredno vzdržljiva - preizkušena je bila pod ekstremnimi pogoji.

Wash field of the new Winterhalter untercounter warewasher

INOVATIVNO POMIVALNO POLJE

Uporaba nove serije UC je še bolj varčna. Optimizirano pomivalno polje zmanjšUporaba nove serije UC je še bolj varčna. Optimizirano pomivalno polje zmanjša porabo vode v primerjavi s predhodnim modelom do 25 %. S tem se zmanjša tudi poraba električne energije in pomivalnega sredstva – kar dodatno znižuje celotne obratovalne stroške in to pri prvorazrednih rezultatih pomivanja.

Networked warewasher with Winterhalter CONNECTED WASHWASH

CONNECTED WASH

Več varnosti, več učinkovitosti - stroj UC se lahko preko CONNECTED WASH poveže z računalnikom ali mobilno napravo. To ustvari pogoje za analizo in vrednotenje vseh pomembnih podatkov o obratovanju - za optimizacijo celotnega procesa pomivanja.

 
Cookies facilitate the provision of services on this website. By using this website, you agree to the use of cookies. Privacy policy OK