NAŠE REMEK-DJELO.

U njoj se nalazi sve naše znanje, naše iskustvo i naša strast. Razvijena je s pogledom usmjerenim prema budućnosti i opremljena najsuvremenijom tehnikom te se može digitalno umrežiti. Njezina kvaliteta i obrada su »Made in Germany«. I: Dosljedno je usmjerena na želje i potrebe naših klijenata. Primjerice, u barovima i kafićima, bistroima i restoranima, pekarama i mesnicama.

Svojom novom UC serijom Winterhalter predstavlja sljedeću generaciju podpultnih perilica. Za savršene rezultate pranja. Intuitivno i jednostavno rukovanje. Potpuno sigurna i pouzdana u radu. I svaki je detalj vrhunske kvalitete. UC  serija je rezultat inženjerskog umijeća. Spremna za sadašnje i buduće zahtjeve.

Kontaktirajte naše stručnjake!


Želimo da u potpunosti budete sigurni u Vašu odluku pri odabiru perilice Winterhalter. U suradnji s našim stručnjacima saznajte koji je tip perilice u skladu s Vašim potrebama. Jednostavno nas nazovite ili pošaljite e-mail.

Kontakt obrazac

TOP ZNAČAJKE UC SERIJE

Nove podpultne perilice UC serije s mnoštvom inovativnih značajki. Svaka s jasnim ciljem. Čini pranje posuđa jednostavnijim, pouzdanijim te učinkovitijim.

Smart Touch Display of the Winterhalter undercounter warewasher

PAMETAN DODIRNI ZASLON

Upravljački dio ima pametan dodirni zaslon. S upravljanjem jednom  tipkom. Korisničko sučelje s jezično neutralnim, razumljivim piktogramima.  I upravljanje gestama je već viđeno kod pametnih telefona. Zaslon reagira senzitivno i njime se može jednostavno rukovati čak i sa zaštitnim  rukavicama. Površina zaslona je od stakla te iznimno čvrsta i stabilna:  ispitana je u ekstremnim uvjetima.

Wash field of the new Winterhalter untercounter warewasher

INOVATIVNO POLJE PRANJA

Nova UC serija još je štedljivija u radu: u odnosu na prethodni model,  optimizirano polje pranja smanjuje potrošnju vode za do 25 %. Tako se smanjuje potrošnja energije i sredstava za pranje i ispiranje, što dodatno  snižava ukupne radne troškove. I to uz prvorazredne rezultate pranja.

Networked warewasher with Winterhalter CONNECTED WASHWASH

CONNECTED WASH

Veća sigurnost, veća učinkovitost: UC serija može se putem rješenja  CONNECTED WASH umrežiti s računalom ili mobilnim uređajima. Time se  stvaraju preduvjeti za analizu i evaluaciju svih radnih podataka. Za  optimizaciju cijelog procesa pranja.

 
Cookies facilitate the provision of services on this website. By using this website, you agree to the use of cookies. Privacy policy OK