NAŠE REMEK-DELO

U njoj je sažeto svo naše znanje, iskustvo i naša strast. Konstruisana je sa pogledom na budućnost, opremljena je najmodernijom tehnikom i može se digitalno umrežiti. Njen kvalitet i obrada su »Made in  Germany«. I: Ona je konsekventno usmerena na želje i potrebe naših klijenata. Na primer, u barovima, kafićima, bistroima, restoranima, pekarama i mesarama.

Sa novom UC serijom, Winterhalter predstavlja sledeću generaciju potpultnih mašina za pranje. Za perfektne rezultate pranja. Intuitivno i komforno rukovanje. Apsolutno bezbedan i pouzdan rad. I najviši kvalitet u svakom detalju. UC predstavlja komad inženjerskog umeća. Spremna je za izazove današnjice i sutrašnjice.

PRIČAJTE DIREKTNO SA NAŠIM EKSPERTOM!


Želimo da se odlučite za Winterhalter sa potpunim uverenjem. Da li je za Vas UC optimalno rešenje za pranje? Rado ćemo pomoći da tačno pronađete rešenje. Samo pozovite ili pošaljite E-mail.

Obrazac za kontakt

TOP FUNKCIJE NOVE UC SERIJE

Nova potpultna mašina za pranje posuđa UC serija uverava sa brojnim inovativnim karakteristikama. Svaka sa jasnim ciljem. Perite lakše, pouzdanije i efikasnije.

Smart Touch Display of the Winterhalter undercounter warewasher

PAMETAN DISPLEJ OSETLJIV NA DODIR

Spreman za budućnost: Na upravljačkom panelu UC mašine nalazi se pametni displej osetljiv na dodir. Sa rukovanjem preko jednog dugmeta. Sa jezički neutralnom korisničkom površinom, sa veoma jasnim piktogramima. I sa upravljanjem pokretima prstom, kao na pametnom telefonu. Displej reaguje osetljivo i može da se koristi i sa rukavicama. Površina je od stakla i naročito je robusna: Testirana je pod  ekstremnim uslovima.

Wash field of the new Winterhalter untercounter warewasher

INOVATIVNO POLJE PRANJA

Nova UC serija je još štedljivija u radu: Optimizovano polje pranja smanjuje potrošnju vode i do 25 % u odnosu na prethodni model. Na taj način se smanjuje potrošnja struje i hemijskih sredstava, što  pogonske troškove svodi na minimum. Pritom se postižu prvoklasni rezultati pranja.

Networked warewasher with Winterhalter CONNECTED WASHWASH

CONNECTED WASH

Veća bezbednost, veća efikasnost: UC može da se umreži sa računarom ili mobilnim uređajima preko opcije CONNECTED WASH. To stvara preduslove za analizu i evaluaciju svih važnih pogonskih podataka. Za optimizovanje celokupnog procesa pranja.

 
Cookies facilitate the provision of services on this website. By using this website, you agree to the use of cookies. Privacy policy OK