Wróć do przeglądu
Dla prasy

Winterhalter Polska Sponsorem Głównym 23. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2019!

Wielkie święto polskiej gastronomii zbliża się wielkimi krokami! Już pod koniec marca, dokładnie w dniach 27-29.03 w nadarzyńskim PTAK Warsaw Expo odbędzie się najważniejsza impreza dla branży – 23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro 2019! Winterhalter Polska, podobnie jak w latach ubiegłych wchodzi w najbardziej prestiżową rolę tego wydarzenia – Sponsora Głównego.

W tym roku, na stoisku A1 firma Winterhalter Polska oprócz pełnej ekspozycji najlepszych na rynku zmywarek gastronomicznych przygotowała również wiele atrakcji we współpracy z wyjątkowymi partnerami. Już teraz zapraszamy na wyjątkowe prelekcje przygotowane przez Piotra Kameckiego z Winkolekcji, połączone z degustacją win oraz prezentacją kieliszków marki Riedel. Swoje wystąpienia będzie miał również Adam Pawłowski MS, który we współpracy z Instytutem Win Niemieckich odkryje przed Państwem świat Rieslinga i Pinot Paradise. Innym ciekawym wydarzeniem będzie prezentacja Mateusza Kurzawińskiego, profesjonalnego barmana związanego z marką Barmaker.pl, który w wyjątkowy sposób zaprezentuje prawdziwą sztukę garnirunku. Przyjdź, uczestnicz, degustuj!

Pełny plan prelekcji organizowanych na stoisku A1 Winterhalter Polska:

27.03 – środa
11:00 – 12:00 – Barmaker.pl – Tajniki sztuki garnirunku, prowadzenie Mateusz Kurzawiński
13:00 – 14:00* – Degustacja „Różne oblicza króla Rieslinga", prowadzenie Adam Pawłowski MS
15:00 – 16:00 – Riedel Glass Tasting – Piotr Kamecki – Winkolekcja

28.03 – czwartek
11:00 – 12:30* – Sommelier versus Szef. Jak wybrać wina do restauracji?, prowadzenie Adam Pawłowski MS i Adam Chrząstowski jeden z najlepszych Szefów Kuchni w Polsce.
13:00 – 14:00 – Riedel Glass Tasting – Piotr Kamecki – Winkolekcja
15:00 – 16:00 – Barmaker.pl – Tajniki sztuki garnirunku, prowadzenie Mateusz Kurzawiński

29.03 – piątek
11:00 – 12:00 – Riedel Glass Tasting – Piotr Kamecki – Winkolekcja
13:00 – 14:00 – Barmaker.pl – Tajniki sztuki garnirunku, prowadzenie Mateusz Kurzawiński
14:30 – 15:30* – Degustacja „German’s Pinot Paradise", prowadzenie Adam Pawłowski MS

*Ograniczona ilość miejsc. Zgłoszenia udziału prosimy przesyłać na adres [email protected].

Pokazy dodatkowe:
- Pokazy barmańskie FLAIR – Damian Sobczak

Na stoisku przez cały czas trwania targów EuroGastro 2019 będą również dostępni dla Państwa autorzy wyjątkowej książki, która przebojem podbija polską gastronomię – „Gościnność – Sztuka dobrej obsługi w gastronomii” – Patrycja Siwiec oraz Adam Pawłowski MS.

Nie czekaj, już dziś zaplanuj swój udział podczas targów EuroGastro 2019!

Aby bezpłatnie wejść na targi EuroGastro 2019 wykorzystaj kod:
2DQDW64YLR
Aktywuj zaproszenie i odbierz bezpłatną wejściówkę!
Zarejestruj się i wpisz numer kodu na stronie: www.mttargionline.pl

Więcej informacji dotyczących zmywarek gastronomicznych marki Winterhalter, które będzie można w pełni obejrzeć i przetestować podczas EuroGastro 2019 znajdziesz na stronie www.winterhalter.pl.

KONTAKT DLA ZAPYTAŃ PRASOWYCH
Jesteś przedstawicielem mediów, który szuka informacji na temat naszych produktów, usług lub firmy? Zapraszam do kontaktu.