KETERING

»SAVRŠENA VEČERA. SAVRŠENO POSUĐE!«

Zašto je potpultna mašina za pranje UC serije, sa opcijom PAY PER WASH, savršeno rešenje za ketering servise: Antje Menz, vlasnica „Salona Moabit“ u Berlinu, objašnjava zašto se odlučila za Winterhalter.

DOBRO DOŠLI U „SALON MOABIT“

Kurs pečenja za 20 učesnika, privatna žurka sa večerom ili prijatan nedeljni branč u porodičnom krugu – sve se to može ovde realizovati u privatnoj atmosferi. U „Salonu Moabit“, vlasnica Antje Menz je zadužena za posebne kulinarske momente – ili jednostavno samo za to da niko ne ostane gladan. Sa svežim kreacijama pripremljenim sa puno ljubavi, ona uvek iznova oduševljava svoje goste. Bez obzira da li se radi o prolećnom branču, jelima sa šparglama ili Antjinom božićnom prijemu sa kanapeima i pićem – zakupljivanje salona za privatne ili poslovne događaje uvek predstavlja pravi doživljaj. Sa ljubavlju prema detaljima i na šarmantan način, Antje Menz svoje goste dočekuje kao dobre prijatelje i prema njima se tako i ophodi. Gosti se odmah osećaju kao kod kuće.

Antje Menz plaća po ciklusu pranja. Tokom nedelje ona priređuje dva do tri događaja i pere posuđe 30 do 40 puta po večeri. Bez početne investicije, sa apsolutnom kontrolom troškova.

TEHNIKA PRANJA

Ideja o „Salonu Moabit“ nastala je nakon što je Antje Menz pet godina uspešno vodila svoj kafić „Natürlicher Lebensraum“. Bilo je vreme da se način sledeći korak. Njeni gosti su sve češće postavljali pitanje, da li mogu da kafić rezervišu za privatne događaje. Uvek je morala da ih odbija zbog ograničenih kapaciteta, pošto kafić ima samo 40 mesta za sedenje, te bi morala da ga zatvori za svoje redovne goste. Rodila se ideja. Zašto ga ne bi proširila i otvorila jedan salon za privatne događaje? Vlasnica je rekonstrukciju prostorija, velikim delom, obavila sopstvenim rukama. Rekonstruisala je i proširila kuhinju, tako da je mogla da u ponudu uvrsti i kurseve pečenja i ketering.

Nedostajala je još samo tehnika pranja. Jedan poziv njenom stručnom savetniku u Winterhalteru, Stephanu Schwertleu, doneo je rešenje. Winterhalter alternativni model plaćanja PAY PER WASH bio je savršen za njen koncept organizovanja događaja. Jer, ako u kafiću ima dva do tri događaja nedeljno sa po 30 do 40 ciklusa pranja po večeri, za Anje Menz je ekonomičnije plaćanje po ciklusu pranja. Bez početne investicije, sa apsolutnom kontrolom troškova. Ako je u prostoru za događaje tokom večeri do 50 gostiju, odluka u korist mašine UC-M Energy sa povratom toplote, brzo se pokazala kao isplativa. Ona koristi energiju tople vodene pare za zagrevanje hladne ulazne vode. To značajno smanjuje potrošnju energije, snižava pogonske troškove i obezbeđuje da pri otvaranju mašine skoro i ne izlazi vlažno-topla vodena para.

 

Odlučila sam se za PAY PER WASH, jer ne perem svakodnevno. Ali tokom večeri kada se održavaju neki događaji, činim to između 30 i 40 puta. Tako imam apsolutnu kontrolu troškova. Sistem je savršen za moj salon.

Antje Menz, SALON MOABIT / BERLIN

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Antje Menz, vlasnica „Salona Moabit“ navodi, pre svega, sledeće:

  • PAY PER WASH pruža kompletan sistem pranja, bez početne investicije
  • Potpultne mašine za pranje UC serije, sa povratom toplote „Energy“, snižavaju pogonske troškove
  • apsolutna kontrola pogonskih troškova
  • uključeno održavanje, servis i hemijska sredstva

PREPORUKA PROIZVODA ZA KETERING SERVISE

Winterhalter mašine za pranje za bistroe, za kafiće i bistroe

POTPULTNE MAŠINE, SA OPCIJOM PAY PER WASH

Tokom događaja se priprema mnoštvo različitih napitaka i jela. U skladu sa tim, zahtevi za mašine za pranje su visoki: One moraju u jednom ciklusu pranja najrazličitijeg posuđa da postignu savršene rezultate. Tokom vrlo kratkog vremena. Osim toga, moraju da se smeste na veoma malom prostoru. Najviši kvalitet pranja − nezavisno od budžeta i sa maksimalnom fleksibilnošću: Zato je Winterhalter osmislio model plaćanja PAY PER WASH. Razlika u odnosu na kupovinu, iznajmljivanje i lizing: Za pranje plaćate samo onda kada mašina radi. I uračunato je sve: Mašina, korpe i hemijska sredstva za pranje, kao i održavanje i popravke.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA


Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Formular za kontakt
DEŽURNA LINIJA SERVISA 24/7


Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Na usluzi smo vam 24 sata dnevno i rado ćemo vam pomoći!

Telefon 0800 402-1111
Formular za kontakt
Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK