NAŠE REMEK-DELO.

U njoj je sažeto svo naše znanje, iskustvo i naša strast. Ona je projektovana sa pogledom usmerenim ka budućnosti, opremljena je najmodernijom tehnikom i može se digitalno umrežavati. Njen kvalitet i obrada su „Made in Germany“. I: Konsekventno prilagođena željama i potrebama naših klijenata. Na primer, u barovima i kafićima, bistroima i restoranima, pekarama i mesarama.

Novom UC serijom, Winterhalter predstavlja novu generaciju potpultnih mašina za pranje. Za savršene rezultate pranja. Intuitivno i komforno upravljanje. Apsolutno bezbedna i pouzdana u radu. I najvišeg kvaliteta u svakom detalju. UC mašina je komad inženjerskog umeća. Spremna za sadašnje i buduće zahteve. Ona je potpuno prilagođena posuđu koje upotrebljavate. Zahvaljujući različitim veličinama, optimalno odgovara raspoloživom prostoru. Deluje uverljivo zahvaljujući intuitivnom upravljanju, ekonomičnom radu i visokoj ekonomičnosti: UC serija proizvođača Winterhalter. Vaša misija su blistave čaše, čisto posuđe i besprekoran pribor za jelo.

Razgovarajte direktno sa našim stručnjacima!
Želimo da se odlučite za Winterhalter sa potpunim ubeđenjem. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite da li je UC optimalna tehnika pranja za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.

GLAVNE KARAKTERISTIKE NOVE UC SERIJE

Nova potpultna mašina za pranje iz UC serije, ubediće vas mnogobrojnom inovativnom opremom.
Sva oprema ima jasan cilj. Da pranje učini jednostavnijim, pouzdanijim i još efikasnijim.

Pametni displej osetljiv na dodir potpultne mašine za pranjeWinterhalter

PAMETNI DISPLEJ

Na upravljačkom panelu UC mašine nalazi se pametni displej osetljiv na dodir. Sa upravljanjem preko jednog dugmeta. Sa jezički neutralnom korisničkom površinom i sa veoma jasnim piktogramima. I sa upravljanjem pokretima prstom, kao na pametnom telefonu. Displej reaguje osetljivo i njime se lako rukuje, čak i u rukavicama. Površina je od stakla i veoma je robusna: Ona je testirana pod ekstremnim uslovima.

Polja pranja nove potpultne mašine za pranje proizvođača Winterhalter

INOVATIVNO POLJE PRANJA

Nova UC serija je još štedljivija u radu: Optimizovano polje pranja smanjuje potrošnju vode u odnosu na prethodni model i do 25 %. Na taj način se smanjuje i potrošnja struje i hemijskih sredstava, što pogonske troškove svodi na minimum. A pritom se postižu prvoklasni rezultati pranja.

Umrežena mašina za pranje Winterhalter CONNECTED WASH

CONNECTED WASH

Veća bezbednost, veća efikasnost: UC mašinu možete da umrežite sa svojim računarom ili mobilnim uređajem, preko aplikacije CONNECTED WASH. To stvara preduslove za analizu i evaluaciju svih važnih pogonskih podataka. Za optimizovanje celokupnog procesa pranja.

 
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK