STR

MAŠINA S
TRANSPORTOM KORPI S
JEDNIM TANKOM

Velika snaga. Minimalan potreban prostor. Fleksibilna mašina za pranje sa transportom korpi i jednim tankom. Sa mnogo mogućnosti za montažu. Kompaktno rešenje.

Winterhalter mašina za pranje sa transportom korpi i jednim tankom, STR serije

IZAZOV PRIHVAĆEN.

U udarnim terminima hrani se između 100 i 250 gostiju. Međutim, za pranje zapravo nema mesta. Jer kuhinja za pranje posuđa ne samo da je mala, već u njoj ima i mnogo uglova. Savršeni radni uslovi za STR mašinu za pranje sa transportom korpi i jednim tankom proizvođača Winterhalter: Efikasan i fleksibilan sistem obezbeđuje prvoklasne rezultate pranja na vrlo skučenom prostoru. Sa kompaktnim dimenzijama. Sa najrazličitijim varijantama za montažu i mogućnošću individualne kombinacije modula. I sa stavom pravog profesionalca: Kakav god posao dođe, on se obavlja. Korpa za korpom. Za najraznovrsnije posuđe, raspoređeno tokom celog dana. Zadatak je rešen.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da se odlučite za Winterhalter sa potpunim ubeđenjem. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite da li je STR optimalna tehnika pranja za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.
Kontakt
PREDNOSTI PROIZVODA STR
Winterhalter mašina za pranje sa transportom korpi i jednim tankom, STR serije
SAVRŠENI REZULTATI PRANJA

Blistavo čisto. Higijenski čisto. Efikasan sistem pranja serije STR garantuje prvoklasne rezultate pranja, čak i kada su količine posuđa velike.

VELIKA FLEKSIBILNOST

Ograničeni prostor. Promenljivo posuđe. Različite količine posuđa i stepen zaprljanosti. STR mašina može pojedinačno da se konfiguriše i precizno se prilagođava odgovarajućim uslovima na licu mesta.

EKONOMIČNE

Tehničko usavršavanje sa praktičnom primenom: Inovativni elementi STR mašine svode na minimum potrošnju vode, energije i hemijskih sredstava. Za maksimalnu ekonomičnost.

HIGIJENSKA BEZBEDNOST

STR mašina je dosledna u sprovođenju higijene. To postiže zahvaljujući specijalnoj konstrukciji mašine. Tome takođe doprinosi i mogućnost lakog čišćenja unutrašnjeg prostora. Osim toga, moguće je jednostavno praćenje podataka koji su relevantni za higijenu.

Winterhalter mašina za pranje sa transportom korpi i jednim tankom, STR serije

Prilikom projektovanja STR mašine, imali smo jasan cilj pred očima. Želeli smo da našim klijentima ponudimo mašinu, koja čak i na najmanjem prostoru postiže visok kapacitet pranja. Kompaktna i fleksibilna, ali istovremeno i efikasna. To je STR mašina.

Julia Bucher, Menadžerka proizvoda međunarodni

KARAKTERISTIKE PROIZVODA STR

DA LI STE VEĆ ZNALI DA...

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK