SCHOON WASRESULTAAT.

INDUSTRIËLE VAATWASSER

Vraag persoonlijk advies aan!

VOOR ELKE BEHOEFTE DE JUISTE OPLOSSING. HYGIËNISCH VEILIG.    

Een hoge standaard. Dat is wat ons verbindt met onze klanten. Het gaat er ons niet om u een vaatwasmachine voor de horeca te verkopen. Onze klanten komen naar ons omdat ze een professionele oplossing zoeken: maatwerk voor de specifieke eisen waaraan met name in de huidige situatie moet worden voldaan.

VOORLADER VAATWASMACHINES UC-SERIE
REINHEID EN HYGIËNE

Stralend schoon. Hygiënisch zuiver. Vlekkeloos resultaat. De UC garandeert perfecte wasresultaten die vooral in de huidige situatie belangrijker zijn dan ooit. Voor een betrouwbare eliminatie van potentieel ziekteverwekkende virussen. Aangetoond door DIN-certificaten. Omdat niets boven hygiënezekerheid gaat.

ZUINIG EN EFFICIËNT

De UC-serie is in het gebruik zuiniger: het geoptimaliseerde wasveld  reduceert het waterverbruik ten opzichte van het eerdere model met tot wel 25%. Daardoor dalen ook de kosten van het energie- en reinigingsmiddelenverbruik, wat de totale exploitatiekosten nog verder verlaagt. En dat met perfecte wasresultaten.

MAATWERKOPLOSSING

Perfect aangepast aan de beschikbare ruimte en uw serviesgoed, de UC is beschikbaar in de maten S, M, L en XL. U kunt kiezen uit vier verschillende varianten: een glazen-, serviesgoed-, bestek- en bistrovaatwasmachine. Elke machine heeft tot drie standaardprogramma's en vele andere uitrustingsmogelijkheden.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Een intelligent touchscreen met programma- en voortgangsaanduiding. Eenknopsbediening. Ergonomische deurgreep. En bijzonder een- voudig schoon te maken, omdat de beide wasvelden met een druk op de knop met één hand uit de machine kunnen worden genomen. Helemaal zonder gereedschap. De bediening van de UC is eenvoudig en intuïtief. Precies zoals u het wilt.

UC-SERIE PRODUCTKENMERKEN

DOORSCHUIFVAATWASMACHINES PT-SERIE
Productvoordelen doorschuifvaatwasmachine PT-serie Winterhalter
SUPERIEURE WASRESULTATEN

Hoe hardnekkig het vuil ook is: de PT-serie staat garant voor gecertificeerde reinheid en hygiëne. Met het sterke wassysteem en de krachtige viervoudige filtratie bent u perfect voorbereid op elke situatie.

ABSOLUUT BETROUWBAAR

De PT heeft precies datgene wat een machine nodig heeft voor de veeleisende, dagelijkse vaatwas: innovatieve techniek, hoogwaardige afwerking en lage storingsgevoeligheid. Een machine waarop je blind kunt vertrouwen.

HOGE EFFICIENCY

Wassen met de PT betekent efficiënt wassen: door een laag waterverbruik, optimaal gebruik van energie, spaarzaam gedoseerde reinigingsmiddelen en digitale services. Dat betekent dat u met de PT uw bedrijfskosten tot een minimum beperkt.

EENVOUDIGE BEDIENING

De PT maakt het wassen een stuk eenvoudiger dankzij een intuïtieve en eenvoudige bediening, ergonomische handling en praktische functies. Uw spoelkeukenpersoneel zal de PT graag gebruiken.

De compromisloze doorschuifvaatwasmachine

PT-SERIE PRODUCTKENMERKEN

ALTERNATIEVE BETAALMODELLEN

Starters. Seizoensgebonden horecabedrijven. Franchisenemers met een heel machinepark. Elk van onze klanten heeft zijn eigen eisen. En niet voor elke klant is een klassieke aankoop de ideale financiële oplossing. Daarom biedt Winterhalter alternatieve betaalmodellen aan. Wij adviseren u graag en vinden samen met u de juiste oplossing voor uw individuele situatie.

 • FINANCIAL LEASE

  Betaal uw machine eenvoudigweg in termijnen.

  Behoud van liquiditeit
  U verkrijgt direct economisch eigendom en behoudt het recht op de bijbehorende fiscale voordelen
  Mogelijkheid tot betaling in 12 of 24 termijnen

 • FULL OPERATIONAL LEASE

  Volledige ontzorging voor een vast maandbedrag.

  Uw kosten volledig onder controle
  Alle service inclusief
  Mogelijkheid voor 36 en 60 maanden

 • PAY PER WASH

  Betaling per wasbeurt.

  Geen investering
  Geen vaste kosten
  Volledige flexibiliteit
  Alles inclusief: machine, waterbehandeling, chemie en service Beschikbaar voor voorlader en doorschuifvaatwasmachines

Wij verkopen aan onze klanten niet zomaar een vaatwasmachine met technische features, maar altijd een systeem voor brandschoon serviesgoed en schitterende glazen.

Ralph Winterhalter, CEO en eigenaar Winterhalter Group