Savršeni rezultati pranja

Profesionalne mašine za pranje sudova

Posavetujte se sa našim stručnjacima

Pozovite nas!+381 63 340-606

ADEKVATNO REŠENJE ZA SVAKU POTREBU.

Visok standard kvaliteta. To je ono što nas povezuje sa našim kupcima. Želimo više od obične isporuke Gastro mašine za pranje sudova. Naši kupci dolaze kod nas jer traže profesionalno rešenje: prilagođeno njihovim specifičnim zahtevima, što je nama prioritet broj jedan da adekvatno odgovorimo na zahteve i tako zadovoljimo vaše potrebe.

UC SERIJA MAŠINA ZA PRANJE ČAŠA
Winterhalter masina za pranje sudova UC-Serije
ČISTOĆA I HIGIJENA

Blistavo čisto. Higijenski čisto. Vizuelno besprekorno. Mašine UC serije garantuju dugoročno savršene rezultate pranja. Za najviše zahteve u pogledu čistoće i higijene. I za najviše zahteve u pogledu kvaliteta i sigurnosti.

ŠTEDLJIVA I EKONOMIČNA

UC serija je ekonomična: Optimizovano polje pranja smanjuje potrošnju vode u odnosu na prethodni model i do 25 %. Na taj način se smanjuje i potrošnja struje i sredstava za pranje i ispiranje, što pogonske troškove svodi na minimum. A pritom se postižu prvoklasni rezultati pranja.

REŠENJE PO MERI

Savršeno prilagođeno raspoloživom prostoru i vašem posuđu: UC mašine su dostupne u veličinama S, M, L i XL. Možete da birate između četiri različite varijante: mašina za pranje čaša, posuđa, pribora za jelo i mašina za pranje za bistroe. Svaka od njih ima do tri standardna programa i brojne opcije opreme.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA

Pametni displej osetljiv na dodir, sa prikazom programa i napredovanje ciklusa. Upravljanje preko jednog dugmeta. Ergonomska ručica na vratima. I posebno lako čišćenje, oba polja pranja mogu se skinuti jednom rukom, pritiskom na dugme – bez ikakvog alata. Upravljanje mašinama UC serije je jednostavno i intuitivno. Baš onako, kako želite.

PREDNOSTI PROIZVODA UC SERIJE

PT SERIJA MAŠINA SA HAUBOM
Winterhalet masina za pranje sudova sa haubom PT Serije
DOKAZANI REZULTATI PRANJA

Nije bitno koliko je zaprljano : PT serija garantuje čistoću i higijenu. Pomoću moćnog sistema za pranje i efikasne četvorostruke filtracije, idealno ste opremljeni za svaku situaciju.

VISOKA EKONOMIČNOST

Pranje sa PT serijom znači efikasno pranje: zahvaljujući maloj potrošnji vode, optimalnom korišćenju energije, štedljivom doziranju sredstava za pranje i digitalnim uslugama. To znači da su: sa PT serijom vaši operativni troškovi minimalni. 

EFIKASNA BRZINA PRANJA

Pranje sa PT Serijom znači ušteda vremena: hauba podignuta, korpa napolje, nova korpa u mašinu, hauba spuštena. I dok mašina počne da radi, čisto posuđe se može skloniti i napuniti sledeća korpa.

JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE

PT serija olakšava pranje: intuitivnim i jednostavnim upravljanjem, ergonomskim rukovanjem i praktičnim funkcijama. Personal za pranje posuđa rado će koristiti PT mašinu. 

KARAKTERISTIKE MAŠINE PT SERIJE

ALTERNATIVNI MODELI FINANSIRANJA

Svaki od naših klijenata ima svoje individualne zahteve. Tradicionalan način kupovine nije uvek idealno finansijsko rešenje za svakog klijenta. Winterhalter stoga nudi različite modele plaćanja. Javite nam se i bićemo radi da vas posavetujemo i pronađemo idealno rešenje za vas.

NAJAM MAŠINA UZ MOGUĆNOST OTKUPA

 • Ugovorni period 36 meseci:
 • Bez investicija
 • Bez troškova održavanja
 • Mali mesečni trošak
 • Visok kvalitet pranja

DUGOROČNI NAJAM MAŠINA

 • Iznajmljivanje sistema za pranje posuđa 3 ili 5 godina uz fiksni iznos mesečnog najma:
 • Potpuna kontrola troškova
 • Garancija i servis – uključeno ucenu
 • Velika sigurnost zbog fiksnih uslova
 • Visok kvalitet pranja

ODLOŽENO PLAĆANJE

 • Mesečno plaćanje rata:

 • Mogućnost dogovora iznosa mesečne rate
 • Period otplate 12 do 24 meseca

 

Našim kupcima ne prodajemo samo mašinu za pranje sudova sa mnoštvom tehničkih karakteristika već uvek obezbeđujemo sistem za ultra čisto posuđe i svetlucave čaše.

Ralph Winterhalter, CEO i vlasnik Winterhalter Grupe