MI BRINEMO
O PRANJU!

Mi smo Winterhalter, specijalisti za pranje. Porodično preduzeće u trećoj generaciji. Mi garantujemo za profesionalna rešenja u oblasti profesionalnog pranja. Za kvalitet i sigurnost. Klijenti u celom svetu nas cene kao pouzdanog partnera. Šta možemo da učinimo za vas?

Dobro došli kod stručnjaka za pranje Winterhalter

PERFEKTNO PRANJE. SISTEMATIČNO.

Visoki zahtev. To je ono što nas povezuje sa klijentima. Naš cilj nije da vam prodamo mašinu za pranje posuđa. Naši klijenti dolaze kod nas jer traže profesionalno rešenje: prema njihovim individualnim zahtevima. Sigurno i ekonomično. To ne može da ostvari samo jedan proizvod. To je moguće samo u celokupnom sistemu, koji obuhvata mašinu za pranje posuđa, pripremu vode, hemijska sredstva za pranje i odgovarajući pribor. U kombinaciji sa dobrim savetovanjem, efikasnim planiranjem i prvoklasnim servisom. Da li i vi mislite tako? Dobro došli u Winterhalter!

WINTERHALTER SISTEM PRANJA

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje, za različite primene i delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno sigurne.

PRIPREMA VODE

Za briljantne rezultate pranja i efikasnu zaštitu mašine: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj.

HEMIJSKA SREDSTVA ZA PRANJE

Za prvoklasne rezultate pranja: Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje, za najrazličitije primene. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja.

KORPE ZA PRANJE

Za savršene rezultate pranja i optimalno sušenje: odgovarajuće korpe za pranje. Prilagođene različitoj vrsti posuđa.

Našim klijentima ne prodajemo samo mašinu za pranje, sa određenim tehničkim karakteristikama. Nego uvek sistem za blistavo čisto posuđe i briljantne čaše.

Ralph Winterhalter, CEO Winterhalter grupacije

NOVA UC SERIJA

PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt

DELATNOSTI

Winterhalter profesionalna rešenja za različite ciljne grupe

Gastronomija. Pekare i mesare. Organizovana ishrana i trgovina. Svaka delatnost ima svoje zahteve u oblasti pranja. Međutim, u svakoj od njih je jedno zajedničko: želja za prvoklasnom čistoćom i maksimalnom higijenom. Winterhalter ispunjava želju klijenata: sa sistemom pranja koji je precizno prilagođen određenoj delatnosti.

Saznajte više

TRAŽITE NEŠTO ODREĐENO?

Winterhalter svet je pun tema u vezi sa profesionalnim pranjem. Jednostavno unesite pojam koji tražite i pronađite odgovore.

Najčešće traženo
  • b 200
  • gresaka
  • gs
  • uf
Nova potpultna mašina za pranje UC serije

NOVA POTPULTNA MAŠINA ZA PRANJE IZ UC SERIJE – REMEK-DELO.

Sa novom UC serijom 2018 Winterhalter predstavlja novu generaciju potpultnih mašina za pranje. Winterhalter obećava savršene rezultate pranja, intuitivnu i komfornu upotrebu, kao i apsolutnu bezbednost i pouzdanost u radu. Zbog toga vodeća kompanija na tržištu i predvodnik u tehnologiji potpultnih mašina za pranje, označava UC seriju „remek-delom“.

Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK