Natrag na Pregled
Mediji

NOVA PERILICA PT UTENSIL: PRANJE CRNOG I BIJELOG POSUĐA U JEDNOJ PERILICI

Nova perilica za pranje posuđa s haubom PT Utensil tvrtke Winterhalter objedinjuje dvije vrste primjene u jednoj perilici. I kod naizmjeničnog pranja bijelog i crnog posuđa kao i pri pranju samo crnog posuđa osigurava pouzdano čist i higijenski siguran rezultat pranja. Hibridni model, koji se nudi u veličinama L i XL, kombinira snažan sustav pranja uključujući varijabilnu prilagodbu tlaka pranja te ergonomiju i jednostavno rukovanje perilice za pranje posuđa s haubom.

„Perete li bijelo ili crno posuđe?” U pojedinim slučajevima odgovor na ovo pitanje glasi: „Oboje!” Na primjer, kada se u restoranu, osim tanjura, moraju prati i lonci, tave i pribor za kuhanje. Ili kada je u mesnici uz crno posuđe i sanduke potrebno oprati i tanjure nakon ručka. Uz svoja tri programa pranja perilica PT Utensil imat će sve pod kontrolom: prvi program pokriva klasično pranje posuđa s tanjurima i šalicama ili priborom za jelo. U drugom programu peru se normalno onečišćeni pribor za kuhanje i rad, gastro posude i sanduci u skladu s EURO normom. Snažnim trećim programom može se prati jako onečišćeno crno posuđe. Na primjer, limovi, lonci i košare za prženje u dubokom ulju. Kako bi se mogao dugoročno osigurati savršen rezultat pranja, perilica PT Utensil opremljena je snažnim sustavom pranja, djelotvornom četverostrukom filtracijom i varijabilnom prilagodbom tlaka pranja VarioPower. Normalno onečišćeni tanjuri i šalice peru se slabijim, a crno posuđe s tvrdokornim onečišćenima snažnijim tlakom vode. Time se jaka onečišćenja pouzdano uklanjaju.

Prednosti su očigledne: PT Utensil ispunjava najviše zahtjeve u pogledu čistoće, higijene i ergonomije. Često se može izbjeći nabava dviju zasebnih perilica za pranje bijelog i crnog posuđa. Time se ne štedi samo novac, već i prostor u kuhinji. Uz ergonomičnu praktičnost perilice za pranje posuđa s haubom PT Utensil osigurava jednostavan i besprijekoran tijek radai pri pranju crnog posuđa. Leonie Hengeler, rukovoditeljica proizvoda za međunarodno tržište, sažima: „Perilicom PT Utensil Winterhalter dokazuje da pranje bijelog  i crnog posuđa u samo jednoj perilici nipošto ne mora predstavljati kompromis: uspjeli smo osigurati ispunjavanje najstrožih zahtjeva u oba područja primjene u pogledu čistoće i higijene – pa tako i pri neprekidnom radu.”

Naravno, PT Utensil također raspolaže svim vrhunskim značajkama i opcijama PT serije. Tako standardno integrirani oporavak topline putem otpadne vode EnergyLight iskorištava energiju otpadne vode za zagrijavanje hladne dovodne vode. Prednosti: ostvaruje se očuvanje resursa i ušteda energetskih troškova do 10 %. Opcijski dostupni izmjenjivač topline iz ispušnog zraka EnergyPlus dodatno se koristi energijom tople vodene pare u unutrašnjosti perilice za prethodno zagrijavanje hladne dovodne vode. Time se štedi do 15 % energetskih troškova. Uz opciju automatskog otvaranja haube perilicom se može rukovati bez napora što predstavlja pravo rasterećenje posla za osoblje.

VAŠ KONTAKT PARTNER ZA MEDIJSKE UPITE
Medijski ste predstavnik i potrebne su vam informacije o našim proizvodima, uslugama ili poduzeću? Veselim se vašem upitu.