»MI SE BRINEMO O VAŠEM PRANJU SUĐA!«

Mi smo Winterhalter, stručnjak za pranje suđa. Porodično preduzeće, sada u vlasništvu treće generacije. Mi smo sinonim za profesionalna rješenja u oblasti komercijalnog pranja posuđa. Za kvalitet i pouzdanost. Kupci u cijelom svijetu nas cijene kao pouzdanog partnera. Šta možemo učiniti za Vas?

Dobro došli kod stručnjaka za pranje suđa Winterhalter

ČISTO PRANJE. SISTEMATIČNO.

Visok cilj. To je ono što spaja Winterhalter i njegove kupce. Mi nismo zainteresovani samo za to da Vam prodamo mašinu za pranje suđa. Naši kupci dolaze nama jer traže profesionalno rješenje: kao skrojeno za njihove zahtjeve. Pouzdano i ekonomično. To ne može da pruži nijedan pojedinačan proizvod. Samo cjelokupan sistem sastavljen od mašine za pranje suđa, pripreme vode, hemijskih sredstava za pranje suda i odgovarajućeg pribora može to da postigne. A sve to u kombinaciji s profesionalnim savjetima, jasnim planiranjem i prvoklasnom uslugom.

Dijelite li to mišljenje?
Dobrodošli u Winterhalter BOSNA I HERCEGOVINA!

Winterhalter BOSNA I HERCEGOVINA je osnovan da bi optimalno mogao ispuniti specifič ne zahtjeve tržišta u i da se što je više moguće približi našim kupcima. S našim stručnjacima za pranje suđa, našom službom za pomoć kupcima i partnerskom mrežom pružamo Vam sveobuhvatnu podršku u vezi teme »komercijalno pranje suđa«. I pokazujemo Vam prednosti koje nudi profesionalno rješenje firme Winterhalter.


SAVJETI


Imate li pitanja o našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili u vezi s higijenom? Treba li Vam pomoć kod izrade plana za Vašu kuhinju ili organizacije procesa pranja suđa? Naši stručnjaci za pranje suđa će Vam savjetom i praktičnom pomoći biti na raspolaganju.

Kontaktni formular

STRATEGIJA KOMPLETNOG SISTEMA PRANJA.

Mašine za pranje suđa koje ispunjavaju najviše standarde kvaliteta - proizvedene u Njemačkoj i Švicarskoj. U vlastitoj laboratoriji razvijene hemikalije za specifične primjene. Različiti uređaji za pripremu vode. I odgovarajući pribor za optimalan radni proces. Sve to je Winterhalter. Kao stručnjak za pranje posuđa imamo vlastite standarde: svaka komponenta koja učestvuje u procesu pranja suđa mora dati maksimalan učinak. I sve komponente moraju biti tako usklađene da sinhronizovano ostvaruju optimalan rezultat. Dobrodošli u kompletni sistem firme Winterhalter!

MAŠINE ZA PRANJE SUĐA

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: potpultne mašine za pranje suđa, protočne mašine za pranje suđa, mašine za pranje kuhinjskog pribora i mašine za pranje posuđa s trakom za transport za najrazličitije primjene i branše. Visok kvalitet i apsolutna pouzdanost.

Winterhalter warewashers for the professional kitchen

PRIPREMA VODE

Za briljantne rezultate pranja i učinkovitu zaštitu mašine: odgovarajuća priprema vode. Ugrađena u mašinu ili kao eksterni uređaj.

HEMIJSKA SREDSTVA ZA PRANJE SUĐA

Za prvoklasne razultate pranja: deterdženti i sredstva za ispiranje za najrazličitije primjene. Visokoučinkoviti i ekonomični.

KORPE

Za savršene rezultate pranja i optimalno sušenje: odgovarajuće korpe. Izrađene po mjeri za razni pribor i posuđe.

Našim kupcima ne prodajemo bilo kakve mašine za pranje suđa s mnoštvom tehničkih karakteristika. Uvijek obezbjeđujemo sistem za ultra-čisto posuđe i blistave čaše.

Ralph Winterhalter, CEO Winterhalter grupacija

Vaš stručnjak za pranje suđa

Winterhalter Germany Building

Winterhalter Gastronom d. o. o.

Pod jelšami 9
1290 Grosuplje
Slovenia

Tel.: +386 17863 445
Fax.: +386 17863 444
[email protected]
www.winterhalter.si