»НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА МИЕЊЕТО САДОВИ!«

Ние сме Winterhalter, експертите за миење садови. Семејна компанија која веќе е во нејзината трета генерација. Ние сме пример за професионални решенија во полето на комерцијално миење садови. За квалитет и сигурност. Клиентите насекаде низ светот нè ценат како доверлив партнер. Што можеме да сториме за вас?

Добре дојдовте кај Winterhalter, експертите за миење садови

ЧИСТО МИЕЊЕ. СИСТЕМАТСКИ.

Амбициозна цел. Тоа е она што го поврзува Winterhalter со своите клиенти. Ние не сме заинтересирани само да ви продадеме машина за миење садови. Клиентите доаѓаат кај нас, затоа што бараат професионално решение: направено по мерка на нивните барања. Сигурно и економично. Ниту еден производ не може да го обезбеди тоа. Само целосен систем кој се состои од машина за миење садови, третман со вода, хемиски производи и соодветни додатоци може да го постигне тоа. Во комбинација со професионален совет, јасно планирање и услуга од прва класа.

Дали го делите тоа мислење?
Добре дојдовте во Winterhalter МАКЕДОНИЈА!

Winterhalter МАКЕДОНИЈА беше основана за да ги задоволи конкретните потреби на пазарот во МАКЕДОНИЈА што е можно поефикасно и што повеќе да нè зближи со клиентите. Со нашите експерти за миење садови, Службата за корисници и мрежата на партнери, можеме да ви бидеме поддршка во сите аспекти на »комерцијално миење садови«. И да ви ги покажеме предностите што ги нуди професионалното решение од Winterhalter.


СОВЕТ


Дали имате какви било прашања во врска со нашите производи, финансиски опции или прашања поврзани со хигиената? Дали ви треба помош при планирање на кујната или при организирање на миењето? Нашите експерти за миење садови се спремни да ви дадат совет и практично да ви помогнат.

Формулар за контакт

ЦЕЛОСНА СТРАТЕГИЈА ЗА СИСТЕМ НА МИЕЊЕ.

Машини за миење садови кои ги задоволуваат највисоките стандарди за квалитет – произведени во Германија и Швајцарија. Хемиски средства за специфична употреба развиени во нашата сопствена лабораторија. Различни уреди за третман со вода. И соодветни додатоци за оптимален работен тек. Сето ова е дел од Winterhalter. Како експерти за миење садови, ние имаме сопствени стандарди: секој дел вклучен во процесот на миење мора да покаже максимални перформанси. И сите делови мора да дејствуваат заедно за да се постигне оптимален резултат. Добре дојдовте кај комплетниот систем на Winterhalter!

МАШИНИ ЗА МИЕЊЕ САДОВИ

За чистота и хигиена по највисоки стандарди: машини за миење садови за под работната маса, машини за миење садови со подвижни сталажи, машини за миење садови и машини за садови со подвижна лента за разни примени и индустрии. Целосно доверливи и со висок квалитет.

Winterhalter warewashers for the professional kitchen

ТРЕТМАН СО ВОДА

За сјајни резултати на перење и ефикасна заштита на машината: вистинскиот третман со вода. Интегриран во машината или како надворешен уред.

ХЕМИСКИ СРЕДСТВА ЗА МИЕЊЕ

За резултати од прва класа: детергент и средство за плакнење за разни примени. Високоефикасни и економични.

СТАЛАЖИ ЗА МИЕЊЕ

За совршени резултати и оптимално сушење: вистинските сталажи за миење. Направени по мерка за разни садови.

На клиентите не им продаваме каква било машина за миење садови со мноштво технички карактеристики. Ние секогаш обезбедуваме систем за ултрачисти садови и сјајни чаши.

Ralph Winterhalter, Извршен директор на Групацијата Winterhalter


Вашиот експерт за миење садови

Winterhalter Germany Building

Winterhalter Gastronom d. o. o.

Pod jelšami 9
1290 Grosuplje
Slovenia

Tel.: +386 17863 445
Fax.: +386 17863 444
[email protected]
www.winterhalter.si