PERFEKTNO PRANJE. SISTEMATIČNO.

Ambiciozan cilj. To je ono što Winterhalter povezuje s kupcima. Nas ne zanima da Vam samo prodamo mašinu za pranje posuđa. Naši kupci dolaze kod nas zato što traže profesionalno rješenje: prilagođeno njihovim zahtjevima. Pouzdano i ekonomično. Nijedan individualan proizvod to ne može sam postići. To može da ponudi samo kompletan sistem, koji se sastoji od mašine za posuđe, pripreme vode, hemikalija i odgovarajućeg pribora. U kombinaciji s profesionalnim savjetom, jasnim planiranjem i prvoklasnim servisom.

Da li ste istog mišljenja?
Dobro došli kod kompanije Winterhalter CRNA GORA!

Kompanija Winterhalter u CRNOJ GORI je osnovana kako bi se specifični zahtjevi na tržištu CRNE GORE što efikasnije zadovoljili i kako bi bila što bliže našim kupcima. Zahvaljujući našim specijalistima za pranje posuđa, našem korisničkom servisu i mreži partnera možemo Vam pružiti podršku u svim oblastima »komercijalnog pranja posuđa«. I pokazati Vam prednosti, koje profesionalno rješenje Winterhalter nudi.

MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Za čistoću i higijenu prema najvećem standardu: ugradne mašine za pranje posuđa, mašine za pranje posuđa sa korpom otvorenog dizajna, mašine za pranje posuđa za kuhinjski pribor i mašine za pranje posuđa sa pokretnom trakom za široki spektar primjena i industrija. Visokog kvaliteta i potpuno pouzdane.

Winterhalter warewashers for the professional kitchen

PRIPREMA VODE

Za sjajne rezultate pranja i efikasnu zaštitu mašine: odgovarajuća priprema vode. Uređaj ugrađen u mašini i kao vanjski uređaj.

HEMIKALIJE ZA PRANJE POSUĐA

Za prvoklasne rezultate pranja: deterdžent i sredstvo za ispiranje za širok spektar primjene. Izuzetno efikasni i ekonomični.

KORPE ZA PRANJE POSUĐA

Za savršene rezultate pranja i optimalno sušenje: odgovarajuće korpe za pranje posuđa. Prilagođene za razne artikle koji se peru.

Winterhalter masina za pranje sudova PT Utensil

DVIJE U JEDNOJ

Kombinuje dvije primene u jednoj mašini. Pere i kuhinjski pribor i posuđe. I pruža dosledno prvoklasne rezultate pranja u oba slučaja: PT Utensil iz firme Winterhalter.

Saznajte više

SAVJETOVANJE


Imate li pitanja u vezi sa našim proizvodima, finansijskim opcijama ili temom higijene? Da li Vam je potrebna podrška u planiranju Vaše kuhinje ili u organizaciji pranja posuđa? Naši specijalisti za pranje posuđa stoje Vam na raspolaganju za davanje savjeta i pomoć u praksi.

Obrazac za kontakt

KOMPLETNA STRATEGIJA SISTEMA ZA PRANJE POSUĐA.

Mašine za pranje posuđa koje zadovoljavaju standard najvećeg kvaliteta - izrađene su u Njemačkoj i Švajcarskoj. Hemikalije su u našoj laboratoriji razvijene za specifične primjene. Razni uređaji za pripremu vode. I odgovarajući pribor za optimalan radni tok. Sve to je Winterhalter. Kao specijalisti za pranje posuđa imamo svoje standarde: svaka komponenta uključena u proces pranja mora da pruži maksimalne performanse. I sve komponente moraju međusobno da djeluju, radi ostvarivanja optimalnog rezultata. Dobro došli kod kompletnog sistema Winterhalter!

Mi ne prodajemo našim kupcima bilo kakvu mašinu za pranje posuđa sa mnoštvom tehničkih karakteristika. Mi uvijek obezbjeđujemo sistem za maksimalno čisto posuđe i sjajne čaše.

Ralph Winterhalter, Glavni izvršni direktor Grupe Winterhalter

Mi smo specijalisti za pranje posuđa

Winterhalter Germany Building

Winterhalter Gastronom
Montenegro doo


Jadranska magistrala B.b. Radanovici
85318 Kotor
Montenegro

Tel.: +382 69 33 22 25
[email protected]
www.winterhalter.me