ФОРМУЛАР ЗА КОНТАКТ

Дали имате прашања во врска со нашите производи? Дали би сакале личен совет или информации за цените? Дали имате проблеми со машината? Дали треба да се обратите до Службата за корисници? Нашите експерти за миење садови се подготвени да ви дадат совет и практично да ви помогнат.

Со нетрпение ве очекуваме!
Cookies facilitate the provision of services on this website. By using this website, you agree to the use of cookies. Privacy policy OK