GLAZENWASMACHINE IN DE COCKTAILBAR

Waarom een glazenwasmachine uit de UC-serie de perfecte oplossing is voor de cocktailbar »Flying Dutchmen Cocktails« in Amsterdam.

Winterhalter Glasswashing Case Study Cocktailbar Flying Dutchmen
Lave verre professionnel Winterhalter Bar Pub Cocktails

UITDAGING

 • Groot aantal verschillende soorten glazen
 • Hardnekkige verontreinigingen door suiker, eiwit, botanicals, lippenstift
 • Wassen vraagt om tijd van het personeel
 • Beperkte ruimte achter de bar

OPLOSSING

 • Vaatwasmachine: glazenwasmachine UC-S
 • Waterbehandeling: intern omkeerosmoseapparaat AT Excellence-i
 • Reinigingsmiddelen: Reinigingsmiddel F 420 en naglansmiddel B 200 S
 • Korven: Glazenkorven van gerilsaneerd draad

RESULTAAT

 • Hygiënisch schone en schitterend glanzende glazen
 • Korte wastijd: tot wel 25 glazen in minder dan twee minuten
 • Glazen hoeven niet meer te worden gepoleerd
 • Duidelijk minder glasschade en glasbreuk
 • Ruimtebesparend geïntegreerde glazenwasmachine (46 cm breed) met ingebouwde omkeerosmose

Toen wij bij het wassen overgingen op de systeemoplossing van Winterhalter had ik nooit verwacht dat dit zoveel verschil zou maken: nu komen de glazen in no-time stralend schoon uit de machine. Ongeacht welk glas het is. Hoe vuil het ook is!

Timo Janse , Eigenaar »Flying Dutchmen Cocktails«
Lave verre professionnel Winterhalter UC Series

GLAZENWASMACHINES VOOR COCKTAILBARS

Bij het wassen van glazen in cocktailbars geldt een simpele regel: er zijn geen twee glazen gelijk. En dat is nou precies de uitdaging. Winterhalter heeft daarvoor een oplossing ontwikkeld: de glazenwasmachine uit de UC-serie. Voor hygiënische reinheid en een streepvrije glans.

Meer over glazen wassen
Neem rechtstreeks contact op met onze adviseurs!
Ik wil graag dat u bij het glazen wassen al direct de juiste beslissing neemt. Wat vindt u belangrijk? Welke glazenwasmachine is de optimale voor uw situatie? En met welke andere systeemcomponenten van Winterhalter kan dit samen de perfecte vaatwasoplossing vormen? Ik help u graag dat uit te vinden. Een telefoontje of e-mail is voldoende.

LOCATIE

In december 2017 werd in het Odeongebouw, een beschermd monumentaal gebouw in hartje Amsterdam, de cocktailbar »Flying Dutchmen Cocktails« geopend. Een zachtgroene woonkamer settingflair, plafonds met mooie schilderingen, prijswinnende barkeepers en een ongelooflijke selectie aan sterke dranken: zo ontvangen het team en Timo Janse hun gasten. De bar heeft al meerdere awards gewonnen: onder andere als »Top 10 Best Cocktailbar Europe 2019«. Het accent ligt op neo-klassieke cocktails: met meer dan 1.200 verschillende sterke dranken biedt de »Flying Dutchmen Cocktails« daarmee de grootste selectie in Nederland.

Winterhalter Glasswashing Case Study Cocktailbar Flying Dutchmen Logo and Wall

De beide eigenaren Tess Posthumus en Timo Janse behoren tot de beste barkeepers van Nederland en zijn ook bekend in de internationale bartender scene. In de »Flying Dutchmen Cocktails« laten zij hun gasten kennismaken met de wereld van de cocktails aan de hand van klassiekers. Hun concept is op drie pijlers gebaseerd: de bereiding van cocktails, opleiding en bijscholing en het creëren van een echte Nederlandse cocktailcultuur. Het team leert daarvoor bij scholingen en workshops de kunst van de mixologie, vertelt de geschiedenis achter de cocktails, sterke dranken en recepten en belicht zowel het beroep van barkeeper als de persoon achter de cocktails.

Website: www.flyingdutchmencocktails.shop/bar

Winterhalter Glasswashing Cocktailbar Flying Dutchmen prepare Cocktails
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier