SECTOREN

INDIVIDUELE OPLOSSINGEN

Verschillende toepassingen. In verschillende sectoren. Met verschillende eisen. Maar altijd met hetzelfde doel: een professionele vaatwastechniek. Nauwkeurig afgestemd op de individuele situatie. Zoals die van Winterhalter.

Winterhalter sectoroplossingen

SECTOREN BEGRIJPEN.

Meer dan 60 jaar kennis en ervaring in vaatwassen. Klanten wereldwijd. In elke sector. Groot en klein. Winterhalter is de specialist in vaatwassen. Wij kennen de behoeften en voorkeuren van onze klanten. Wij weten wat hen inspireert. Hoe hun dag eruit ziet en de regels die gelden voor hun bedrijf. Door goed overleg met onze klanten hebben we oplossingen ontwikkeld die zijn toegesneden op de verschillende sectoren.

Winterhalter vaatwasmachines voor de cateringsector

CATERINGSECTOR

Gelukkige gasten. Gasten die terugkomen. Gasten die u aanbevelen bij vrienden. Bij Winterhalter willen we hier aan bijdragen: met vlekkeloze reiniging en perfecte hygiëne. Door een op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen. Voor uw individuele behoeftes, toepassingen en voorkeuren. Voor glazen, serviesgoed, bestek en gereedschappen. Voor u. En voor uw klanten.

Winterhalter vaatwasmachines voor massa catering

MASSA CATERING

Grote volumes aan te wassen borden. Snelle doorloop. Kosteneffectief. En natuurlijk reinheid en hygiëne. Dit zijn de eisen die worden gesteld aan de vaatwastechniek als grote hoeveelheden mensen in korte tijd moeten worden geserveerd. Als specialist op het gebied van vaatwassen, zijn wij bekend met de eisen van onze klanten in systeemkeukens. Wij hebben oplossingen ontwikkeld voor een professioneel en efficiënt wasproces.

Winterhalter gereedschappenwasmachines voor bakkerijen

(BANKET)BAKKERIJEN

Een uitgebreid assortiment voor productie. Met hardnekkige vervuiling waaronder zetmeel, eiwit en vet. Dan zijn er nog de borden en presenteerbladen uit de winkel. En alles moet zo snel mogelijk weer klaar zijn voor gebruik. Veel (banket)bakkers gaan voor Winterhalter: voor krachtige vaatwastechnieken voor de productie en compacte oplossingen voor de winkels.

  • bakkerijen/banketbakkerijen
Winterhalter vaatwasmachines voor slagerijen

SLAGERIJEN/VLEESMARKTEN

Vleesbereiding. Worstbereiding. Voorbereiden van lunchspecialiteiten. Als het gaat om vaatwastechnieken, dan behoren slagerijen en vleesmarkten tot de meest veeleisende klanten. Een breed assortiment gereedschappen, presenteerbladen en borden moeten hygiënisch schoon worden gewassen en snel weer klaar voor gebruik zijn. Hiervoor heeft Winterhalter professionele vaatwastechnieken.

  • Slagerijen/vleesmarkten
Winterhalter vaatwasmachines voor detailhandel

DETAILHANDEL

Krappe ruimtes. Veel verschillend vaatwerk. Weinig tijd voor wassen. Dit is de situatie in de detailhandel. Bijvoorbeeld in eigen bakkerijen, slagerijen of supermarktcafés. Of de snackbar bij het tankstation. Deze zaken moeten een perfect vaatwassysteem hebben. Of het nu om een krachtige oplossing achter de schermen gaat of iets groters in een snackbar. Winterhalter heeft de juiste oplossing.
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier