CATERINGSECTOR

HOTELSECTOR

's Morgens ontbijtbuffet. Dan lunch. 's Avonds het diner. En de bar is open tot diep in de nacht. Allerlei vaatwerk blijft maar komen. Hier zijn de juiste vaatwasmachines essentieel. Voor een efficiënt wasproces, reinheid en hygiëne.

Winterhalter vaatwasmachines voor de hotelsector

NONSTOP VAN OCHTEND TOT AVOND.

Hoogseizoen. Piektijden in de ontbijtzaal van het hotel. Gasten gaan zitten, ontbijten en beginnen hun dag. Schone borden gaan naar buiten, vuile borden komen binnen. En ze moeten allemaal zo snel mogelijk perfect schoon worden. Net als de glazen, het bestek en de gereedschappen uit de keuken. Hetzelfde geldt voor de lunch. En weer tijdens het diner. Tussendoor is er dan ook nog koffie met gebak. De late avond behoort aan de glazen: voor bier, wijn, sappen en cocktails. Het einde van de dag in de hotelbar. Het is piektijd en er is veel verschillend vaatwerk, zo ziet de werkdag in een hotel eruit. Vaatwasmachines moeten hier betrouwbaar mee om kunnen gaan. Maximale prestatie en continu draaien. Perfecte wasresultaten met veel verschillend vaatwerk. Zonder handmatig poleren van glazen en bestek. En zo zuinig en kosteneffectief mogelijk. Een taak voor Winterhalter.

PRODUCTAANBEVELINGEN
VOOR HOTELS

Winterhalter voorlader vaatwasmachine voor hotels

VOORLADER VAATWASMACHINES

Als het om glazen gaat geldt een simpele regel: geen twee glazen zijn hetzelfde. En dat is nu net de uitdaging, vooral als melkschuim en lippenstift, eiwitten en fruitpulp, het reinigen nog moeilijker maken. Met de UC-serie glazenspoelmachines heeft Winterhalter hier een professionele oplossing voor ontwikkeld. Voor hygiënische zuiverheid, glans en schittering. En dus een positieve indruk bij uw gasten.

Lees meer
Winterhalter doorschuifvaatwasmachines voor hotels

DOORSCHUIF VAATWASMACHINES

Snel, zuinig, efficiënt. In een hotel moet de vaatwasmachine honderd procent betrouwbaar zijn tijdens het spitsuur. Allemaal mogelijk met de PT-serie van Winterhalter. Zijn innovatieve technologie is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen en gestroomlijnd voor maximale rendabiliteit. Een allrounder voor veel verschillend vaatwerk. Beschikbaar in drie verschillende machine-afmetingen. Uw gangmaker.

Lees meer
Winterhalter gereedschappenwasmachines voor hotels

GEREEDSCHAPPENWASMACHINES

Als wassen een uitdaging wordt, is de UF-serie van Winterhalter in zijn element. Robuust ontwerp. Met meer dan voldoende kracht voor hardnekkig vuil. En innovatieve kenmerken, voor uitstekende wasresultaten en maximale hygiëne. Geschikt voor verschillend vaatwerk dankzij de drie verschillende machinematen. Moet uw gereedschappen en andere apparatuur wassen? Dan is de UF de machine voor u.

Lees meer
Winterhalter transportvaatwasmachines voor hotels

TRANSPORTVAATWASMACHINES

Ontwikkeld voor hoogwaardig vaatwassen: de transportvaatwasmachines van Winterhalter. Beschikbaar als korf- of bandtransportvariant. Machines die volledig betrouwbaar zijn, zelfs op piektijden. Bovendien kunnen ze op maat worden gemaakt om te voldoen aan verschillende toepassingen en verschillend vaatwerk, de op locatie beschikbare ruimte, en uw behoeften en voorkeuren. Perfect voor uw hotel.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier