CATERINGSECTOR

FASTFOOD

Een fastfoodrestaurant. Bestellen en betalen aan de toonbank. Zelfbediening op dienbladen. Trolleys voor vuile borden en sorteerstations. In een fastfoodrestaurant is alles perfect georganiseerd. En geoptimaliseerd voor snelheid. Inclusief het vaatwassysteem.

Winterhalter vaatwasmachines voor systeemgastronomie

HET MOET SNEL GAAN.

Fastfood. Franchise of een vestigingennetwerk. Gespecialiseerd in burgers of steaks. Kip of vis. Pizza of broodjes. In vegan of lokale gerechten. Of speciale koffies. Er bestaan veel fastfoodconcepten. Maar altijd moet het, zoals de naam al doet vermoeden, snel gaan. En borden worden net zo snel vuil gemaakt. Verzameld op een trolley of een transportband bij het sorteerstation.

Dat betekent een eindeloze rij aan dienbladen. Koffiekopjes en glazen. En veel verschillende soorten gereedschappen die worden gebruikt voor het bereiden van het voedsel. Als het gaat over professioneel wassen, zijn de vereisten voor de systeemgastronomie wel heel specifiek. Daar is een vaatwassysteem nodig dat zich flexibel en precies aanpast aan de gevraagde toepassing. Klanten wereldwijd vinden dit bij Winterhalter.

PRODUCTAANBEVELINGEN FASTFOODRESTAURANTS

Winterhalter voorlader vaatwasmachine voor systeemgastronomie

VOORLADER VAATWASMACHINES

In de systeemgastronomie worden veel verschillende dranken en gerechten worden geserveerd. Er worden overeenkomstig hoge eisen aan de vaatwasmachine gesteld. Deze moet perfecte resultaten leveren in één cyclus met verschillend vaatwerk. In korte tijd. En hij moet precies in een kleine ruimte passen. Daarom heeft Winterhalter dus de UC-serie bistro-vaatwasmachine ontwikkeld.

Lees meer
Winterhalter doorschuifvaatwasmachines voor systeemgastronomie

DOORSCHUIF VAATWASMACHINES

Snel, zuinig, efficiënt. In de systeemgastronomie moet een vaatwasmachine honderd procent betrouwbaar zijn. Allemaal mogelijk met de PT-serie van Winterhalter. Zijn innovatieve technologie is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen en gestroomlijnd voor maximale rendabiliteit. Een allrounder voor veel verschillend vaatwerk. Beschikbaar in drie verschillende machine-afmetingen. Uw gangmaker.

Lees meer
Winterhalter gereedschappenwasmachine voor systeemgastronomie

GEREEDSCHAPPENWASMACHINES

Als wassen een uitdaging wordt, is de UF-serie van Winterhalter in zijn element. Robuust ontwerp. Met meer dan voldoende kracht voor hardnekkig vuil. En innovatieve kenmerken, voor uitstekende wasresultaten en maximale hygiëne. Geschikt voor verschillend vaatwerk dankzij de drie verschillende machinematen. Moet uw gereedschappen en andere apparatuur wassen? Dan is de UF de machine voor u.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier