DETAILHANDEL

TANKSTATIONS

Een korte stop. In de ochtend, voor een croissant en uw eerste kopje koffie die dag. Voor een snelle snack tijdens de lunch. Of een broodje meenemen tijdens het tanken. Bijna elk tankstation heeft tegenwoordig een eigen eetgelegenheid. En heeft een professionele oplossing nodig voor het vuile vaatwerk.

Winterhalter vaatwasmachines voor tankstations

PERFECT SCHOON.

Veel verschillende koffiespecialiteiten. Croissants, muffins en bagels. Sandwiches, pizzastukken en worsten. Tankstations zijn in de afgelopen jaren steeds meer gaan uitbreiden, waardoor het tegenwoordig standaard is dat ze een wasstraat, winkel en eetgelegenheid hebben. Deze veranderingen zijn erg succesvol: het cateringconcept wordt goed ontvangen door de klanten, ze maken er graag gebruik van. Voor een snel ontbijt in de ochtend. Voor een snack tijdens de lunch. Of een koffie terwijl ze tanken.

Tegenwoordig gebruiken tankstations glazen, serviesgoed en andere apparatuur. En dat houdt in dat ze professionele vaatwastechniek nodig hebben. Net als bij alle andere bedrijven in de cateringsector, zijn de beste reinheid en hygiëne essentieel. Voor perfecte wasresultaten binnen korte tijd. Voor een economische en plaatsbesparende vaatwastechniek. Winterhalter laat zien hoe het moet.

PRODUCTAANBEVELINGEN
VOOR TANKSTATIONS

Winterhalter voorlader vaatwasmachine voor tankstations

VOORLADER VAATWASMACHINES

De eetgelegenheden in tankstations bereiden tegenwoordige warme en koude dranken, snacks en andere levensmiddelen. Gevolg is dat er hoge eisen aan de vaatwasmachine worden gesteld. Deze moet perfecte resultaten leveren in één cyclus met verschillend vaatwerk. In korte tijd. En hij moet precies in een kleine ruimte passen. Daarom heeft Winterhalter dus de UC-serie bistro-vaatwasmachine ontwikkeld.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier