CATERINGSECTOR

RESTAURANTS

Een perfect gedekte tafel. Glimmend serviesgoed. Glanzend bestek. En stralende glazen. Gasten in een restaurant willen een gezellige avond hebben. Reinheid en hygiëne zijn voor hen vanzelfsprekend.

Winterhalter vaatwasmachines voor restaurants

REINHEID BETEKENT GENOT.

Een prettige ambiance met een gemoedelijke atmosfeer. Uitstekend eten. Geweldige service. Iedereen die een restaurant bezoekt wil een gezellige avond hebben. En met al hun zintuigen genieten. Een fraai gedekte tafel is hier het middelpunt. Met perfect serviesgoed. Glanzend bestek. Stralende glazen. Dit stimuleert de visuele eetlust voor het lekkers dat gaat komen.

Het is het paradepaardje van de restaurateur en een expressie van zijn persoonlijke normen voor reinheid en hygiëne. Dat is precies de reden waarom veel restaurants kiezen voor Winterhalter: als wereldwijde vaatwasspecialist hebben we de optimale vaatwastechnieken voor serviesgoed, glazen en bestek. Of het nu in de bar is of in de spoelkeuken. Een compleet systeem voor hoogwaardige wasresultaten.

PRODUCTAANBEVELINGEN VOOR RESTAURANTS

Winterhalter voorlader vaatwasmachine voor restaurants

VOORLADER GLAZENWASMACHINES

Als het om glazen gaat geldt een simpele regel: geen twee glazen zijn hetzelfde. En dat is nu net de uitdaging, vooral met melkschuim, lippenstift, fruitpulp, garnituren en eiwit maken reinigen nog moeilijker. Met de UC-serie glazenspoelmachines heeft Winterhalter hier een professionele oplossing voor ontwikkeld. Voor hygiënische zuiverheid, glans en schittering. En dus een positieve indruk bij uw gasten.

Lees meer
Winterhalter doorschuifvaatwasmachines voor restaurants

DOORSCHUIF VAATWASMACHINES

Snel, zuinig, efficiënt. In een restaurant moet de vaatwasmachine honderd procent betrouwbaar zijn tijdens het spitsuur. Allemaal mogelijk met de PT-serie van Winterhalter. Zijn innovatieve technologie is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen en gestroomlijnd voor maximale rendabiliteit. Een allrounder voor veel verschillend vaatwerk. Beschikbaar in drie verschillende machine-afmetingen. Uw gangmaker.

Lees meer
Winterhalter gereedschappenwasmachine voor restaurants

GEREEDSCHAPPENWASMACHINES

Als wassen een uitdaging wordt, is de UF-serie van Winterhalter in zijn element. Robuust ontwerp. Met meer dan voldoende kracht voor hardnekkig vuil. En innovatieve kenmerken, voor uitstekende wasresultaten en maximale hygiëne. Geschikt voor verschillend vaatwerk dankzij de drie verschillende machinematen. Moet uw gereedschappen en andere apparatuur wassen? Dan is de UF de machine voor u.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier