CATERINGSECTOR

BARS

Beperkte ruimte, krap bargedeelte. Veel verschillende glazen en soorten vervuiling. Een typische bar. De eisen: schitterende glazen zonder poleren. Perfect schoon. En zonder vervelende geurtjes aan het glas. Geen probleem.

Winterhalter vaatwasmachines voor bars

DE ULTIEME TEST: GLAZEN WASSEN.

Glazen met stelen, tulpglazen, champagneglazen. Whiskey- en longdrinkglazen, rode- en wittewijnglazen. Shotglaasjes, proef- en cocktailglazen. Elke bar heeft zijn drankjes. En elk drankje heeft zijn glas. Want alleen in het juiste glas smaakt het goed. Geen wonder dat bars vaak weinig ruimte hebben, met name rond het werkblad. Bovendien moet er ook nog ruimte zijn voor de glazen die gewassen moeten worden.

Veel soorten vervuiling, zoals vruchtenpulp, eiwit en lippenstift moeten snel worden verwijderd voor de glazen uit de machine komen. Hygiënisch zuiver en met een briljante glans. Zonder breuk. En idealiter zonder poleren. En nu het goede nieuws: Winterhalter regelt dit allemaal. Zodat elk drankje perfect kan worden gepresenteerd.

PRODUCTAANBEVELINGEN VOOR BARS

Winterhalter glazenwasmachines voor bars

VOORLADER GLAZENWASMACHINES

Als het om glazen gaat geldt een simpele regel: geen twee glazen zijn hetzelfde. En dat is nu net de uitdaging, vooral met melkschuim, lippenstift, fruitpulp, garnituren en eiwit maken reinigen nog moeilijker. Met de UC-serie glazenvaatwasmachines heeft Winterhalter hier een professionele oplossing voor ontwikkeld. Voor hygiënische zuiverheid, glans en schittering. En dus een positieve indruk bij uw gasten.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier