MASSA CATERING

CATERING

Congressen en conferenties. Kerstvieringen en zomerfestivals. Huwelijken en familiefeesten. Cateraars verzorgen veel gasten gelijktijdig. En dat op bijna elke locatie. Onder zware tijds- en kostendruk. Het vaatwassysteem moet perfect voldoen aan al deze vereisten.

Winterhalter vaatwasmachines voor cateraars

HIER GEKOOKT. DAAR GESERVEERD. SCHITTERENDE WASRESULTATEN.

Vliegend fingerfood. Themabuffetten en menu's met wel 6 gangen. BBQ's en nachtelijke snacks. Verse ingrediënten, regionale producten, seizoensspecialiteiten. En allemaal volgens hetzelfde principe: hier gekookt, daar geserveerd. Dit concept stelt cateraars en cateringkoks voor een hele serie uitdagingen; het eten moet zo snel mogelijk van A naar B. De tafels moeten worden gedekt met veel verschillende glazen, borden en bestek. En als het afgelopen is, moet hardnekkig aangekoekt en ingebakken vervuiling worden verwijderd. Zodat alles weer stralend schoon is voor het volgende evenement. Soms moet het vaatwassysteem perfecte resultaten leveren in korte tijd. Het moet absoluut betrouwbaar zijn. En geschikt voor warmhoudboxen en GN-containers. Bovendien moeten de bedrijfskosten zo laag mogelijk worden gehouden, want de concurrentie in de sector is moordend. Met Winterhalter bent u perfect voorbereid om aan deze eisen te voldoen.

PRODUCTAANBEVELINGEN
VOOR CATERINGBEDRIJVEN

Winterhalter doorschuif vaatwasmachines voor cateraars

DOORSCHUIF VAATWASMACHINES

Snel, zuinig, efficiënt. Voor een cateraar moet een vaatwasmachine honderd procent betrouwbaar zijn. Allemaal mogelijk met de PT-serie van Winterhalter. Zijn innovatieve technologie is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen en gestroomlijnd voor maximale rendabiliteit. Een allrounder voor veel verschillend vaatwerk. Beschikbaar in drie verschillende machine-afmetingen. Uw gangmaker.

Lees meer
Winterhalter transportvaatwasmachines voor cateraars

TRANSPORTVAATWASMACHINES

Ontwikkeld voor professioneel wassen in de hoogwaardige sector: de transportvaatwasmachines van Winterhalter. Beschikbaar als korf- of bandtransportvariant. Machines die volledig betrouwbaar zijn, zelfs op piektijden. Bovendien kunnen ze op maat worden gemaakt om te voldoen aan verschillende toepassingen en verschillend vaatwerk, de op locatie beschikbare ruimte, en uw behoeften en voorkeuren. Perfect voor u als cateraar.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier