Persberichten 15.11.2023

DE NIEUWE TRANSPORTVAATWASMACHINES UIT DE MT-SERIE - DE BESTE BESLISSING VOOR VANDAAG EN VOOR MORGEN

De krachtige band- en korventransportvaatwasmachines worden gekenmerkt door een modulaire systeemarchitectuur. Daarmee kan de machine niet alleen precies worden afgestemd op de eisen van vandaag, maar ook op die van morgen. Dankzij de mogelijkheid tot flexibele ombouw en montage achteraf past de "GAMECHANGER" zich perfect aan elke nieuwe situatie aan en garandeert maximale investeringszekerheid. De uitdagingen waar de catering- en foodservice-industrie momenteel voor staat, vormden de basis voor de nieuwe ontwikkeling. Winterhalter garandeert een hogere economische efficiëntie, maximale hygiënezekerheid, geoptimaliseerde wasresultaten en betere arbeidsomstandigheden.

meer details
Persberichten 03.02.2022

DE NIEUWE PT UTENSIL: GEREEDSCHAPPEN EN SERVIESGOED WASSEN IN ÉÉN MACHINE

De nieuwe doorschuifvaatwasmachine PT Utensil van Winterhalter verenigt twee toepassingen in één machine. Zowel bij het afwisselend wassen van serviesgoed en gereedschappen als bij het gescheiden wassen van gereedschappen levert ze een betrouwbaar schoon en hygiënisch wasresultaat. Het hybride model dat wordt aangeboden in de formaten L en XL combineert een krachtig wassysteem inclusief variabele wasdrukaanpassing met de ergonomie en eenvoudige bediening van een doorschuifvaatwasmachine.

meer details
Persberichten 26.05.2021

DE NIEUWE WINTERHALTER PT-SERIE: DE COMPROMISLOZE DOORSCHUIFVAATWASMACHINES

Vaatwasspecialist Winterhalter presenteert de nieuwe doorschuifvaatwasmachines uit de PT-serie. Ze zijn ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste eisen en toegespitst op maximale kosteneffectiviteit: ongecompliceerd, efficiënt en snel. Winterhalter belooft perfecte wasresultaten en absolute operationele betrouwbaarheid. Met de nieuwe automatische kap kan de machine bovendien zonder krachtinspanning worden geopend en gesloten, wat het werk van het spoelkeukenpersoneel veel gemakkelijker maakt.

meer details
Persberichten 15.10.2020

HET NIEUWE WASSYSTEEM VAN WINTERHALTER VOOR HERBRUIKBARE KUNSTSTOF BEKERS

Vaatwasspecialist Winterhalter biedt een professionele totaaloplossing voor het wassen van herbruikbare kunststof bekers: het perfect op elkaar afgestemde systeem – bestaande uit een vaatwasmachine en bekerkorf en de speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen van Winterhalter – garandeert hygiënisch schone bekers in minder dan twee minuten. Ze zijn zo droog dat ze kunnen worden gestapeld om ruimte te besparen.

meer details
Persberichten 13.01.2020

HOGE CAPACITEIT: DE NIEUWE COMPACTE KORVENTRANSPORTVAATWASMACHINE CTR VAN WINTERHALTER

Vaatwasspecialist Winterhalter zorgt met de nieuwe korventransportvaatwasmachine CTR voor een nieuwe mijlpaal op de markt. Winterhalter belooft de beste wascapaciteit bij compacte afmetingen. Dankzij het modulaire systeem is de CTR eenvoudig samen te stellen, individueel te configureren en naderhand uit te breiden. De perfecte vaatwasoplossing voor 100 tot 400 couverts.

meer details
Persberichten 01.10.2018

DE NIEUWE VOORLADER VAATWASMACHINE UIT DE UC-SERIE – ONS PARADEPAARD.

De vaatwasspecialist Winterhalter heeft de nieuwe generatie van haar UC-serie, voorlader vaatwasmachines, onthuld. Winterhalter beloofd perfecte wasresultaten, intuïtieve bediening en volledig veilig en betrouwbaar. De aanhoudende technologie en marktleider beschrijft de nieuwe UC-serie dan ook als 'masterpiece'.

meer details