CARRIÈRE

WERKEN BIJ WINTERHALTER

Samen vormgeven aan de toekomst.

THUIS IN DE KEUKENS VAN DE WERELD

<br/> Hotels en restaurants. Café's en bars. Ketenrestaurants en kantines. Hier leveren we eersteklas resultaten met onze vaatwasmachines, ondersteunen onze klanten en worden onderdeel van het team. Met ongeveer 1.900 medewerkers verdeeld over 40 locaties wereldwijd.<br/> <br/> Wat maakt ons anders? Hoge kwaliteitsstandaard. Dynamiek, nieuwsgierigheid, visie. Nabijheid tot onze medewerkers, klanten en partners. En de technische expertise van drie generaties. Dat zijn allemaal kenmerken van Winterhalter. Met deze sterkte punten is het ons gelukt om uit te groeien van een klein familiebedrijf naar een wereldwijde speler. En er zitten nog voldoende plannen in de pijplijn. Innovatieve technologieën ontwikkelen. Standaard zetten in de markt. De vaatwastechniek in de digitale toekomst leiden.


VOL MET DYNAMIEK EN IDEEËN?

Op de landenwebsites vindt u alle vacatures uit meer dan 40 sectoren van uw bedrijf.

Wij kijken uit naar uw sollicitatie!

CONTACT
Hebt u een vraag over een vacature of uw sollicitatie? Wij helpen u graag verder! Bel ons simpelweg of stuur een e-mail.
Cookies maken een goede website mogelijk. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacybeleid OK