DETAILHANDEL

SUPERMARKTEN

De eigen bakkerij. De slagerijtoonbank voor vlees en worst. De lunchroom waar drankjes en snacks worden aangeboden. Drie verschillende werelden onder één dak: de supermarkt. Met drie verschillende eisen als het gaat om vaatwassen.

Winterhalter vaatwasmachines voor supermarkten

ALLES ONDER ÉÉN DAK.

Presenteerbladen met aangekoekte deegresten in de bakkerij. Gereedschappen, kommen en bakken vol met vet en eiwitten aan de slagerijtoonbank. En veel verschillende glazen, serviesgoed en bestek in de lunchroom. Een supermarkt is een goed voorbeeld van hoe gevarieerd de eisen aan professioneel vaatwassen kunnen zijn. En hoe nauwkeurig professionele vaatwastechniek kan worden toegespitst op specifieke toepassingen: aan het serviesgoed, soorten en mate van vervuiling. Aan de lay-out ter plekke en de beschikbare ruimte. Aan individuele voorkeuren en eisen. Allemaal om de beste reinheid en hygiëne te garanderen voor het eigen vaatwassysteem in een supermarkt. En u kan het als een compleetsysteem vinden bij Winterhalter voor elke afzonderlijke bron.

PRODUCTAANBEVELINGEN
VOOR SUPERMARKETEN

Winterhalter voorlader vaatwasmachine voor supermarkten

VOORLADER VAATWASMACHINES

Supermarkten bieden veel verschillende dranken en gerechten aan. Gevolg is dat er hoge eisen aan de vaatwasmachine worden gesteld. Deze moet perfecte resultaten leveren in één cyclus met verschillend vaatwerk. In korte tijd. En hij moet precies in een kleine ruimte passen. Daarom heeft Winterhalter dus de UC-serie bistro-vaatwasmachine ontwikkeld.

Lees meer
Winterhalter vaatwasmachines voor supermarkten

GEREEDSCHAPPENWASMACHINES

Als wassen een uitdaging wordt, is de UF-serie van Winterhalter in zijn element. Robuust ontwerp. Met meer dan voldoende kracht voor hardnekkig vuil. En innovatieve kenmerken, voor uitstekende wasresultaten en maximale hygiëne. Geschikt voor verschillend vaatwerk dankzij de drie verschillende machinematen. Moet uw gereedschappen en andere apparatuur wassen? Dan is de UF de machine voor u.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier