KLEUTERSCHOOL

»BEKERS KANTELEN NIET, AFDROGEN HOEFT NIET!«

Waarom is het wassysteem voor herbruikbare kunststof bekers de perfecte oplossing voor een kleuterschool? Marie Wäscher, hoofd van de evangelische Markus-kleuterschool in Ravensburg, over haar keuze voor Winterhalter.

Herbruikbare kunststof bekers wassen in de kleuterschool
Herbruikbare kunststof bekers wassen in de kleuterschool

ELK KIND IS UNIEK!

Ravotten. Met elkaar spelen en gek doen. Het leven ontdekken. De sfeer op de Markus-kleuterschool in Ravensburg is aanstekelijk vrolijk en ontspannen. Misschien komt dat omdat elk kind hier zichzelf mag zijn: met zijn sterke en zwakke punten en zijn bijzondere trekken. Dat is het basisprincipe van de evangelische kleuterschool. 


Het team van het kinderdagverblijf wil de kinderen begeleiden, stimuleren en ontwikkelen.  Daarbij staan openheid en nieuwsgierigheid en ook fantasie en creativiteit centraal voor de medwerkers. Voor de momenteel 66 kinderen van twee tot zes jaar oud betekent dat: ruimte voor zelfontplooiing, veel beweging in de open lucht en gezonde voeding. 

Marie Wäscher kunststof bekers wassen Markus-kleuterschool Ravensburg

Marie Wäscher kunststof bekers wassen Markus-kleuterschool Ravensburg

DE OPLOSSING

Bij de lunch en voor de drankjes tussendoor worden op de Markus-kleuterschool herbruikbare kunststof bekers gebruikt. Dat is veiliger. Het wassen van deze bekers was altijd een probleem: er was wel een vaatwasmachine, maar de bekers vielen om, liepen vol met water en moesten daarna weer met de hand leeggegoten en gewassen worden. »Ook het drogen liet te wensen over. We moesten de bekers nog altijd met een theedoek nadrogen. Dat heeft ons veel tijd gekost!«, aldus mevrouw Wäscher. 


Op zekere dag hoorde mevrouw Wäscher over het wassysteem voor herbruikbare kunststof bekers. Een medewerker van Winterhalter kwam op bezoek en gaf een demonstratie van het systeem in de praktiik. Ze was meteen overtuigd: »Wat een verschil met vroeger! In de speciale korf kantelt geen enkele beker meer om. De machine is uiterst eenvoudig te bedienen en na het wassen kunnen de bekers zonder extra afdrogen direct worden gestapeld. Perfect!« 


Dat is allemaal geen toeval. In tegenstelling tot andere producenten maakt Winterhalter gebruik van een totaalsysteem: machine-instellingen, korf en reinigingsmiddelen zijn exact afgestemd op het wassen en het drogen van kunststof. De combinatie hiervan vormt de perfecte oplossing: de machine wast bekers in minder dan twee minuten perfect schoon en garandeert volledige hygiënezekerheid. De bekerkorf heeft een automatische vergrendeling en houdt zowel kleine als grote bekers stevig op hun plaats. En het speciaal voor het materiaal kunststof ontwikkelde naglansmiddel zorgt voor een snelle droging. Afdrogen met de hand wordt zo overbodig en er bestaat geen gevaar om ziektekiemen over te dragen. 


Toen mevrouw Wäscher tot slot nog vernam dat de bestaande voorlader vaatwasmachine heel eenvoudig kon worden uitgebreid met het wassysteem voor bekers was de beslissing snel genomen. Sindsdien worden de bekers op de Markus-kleuterschool professioneel gewassen. Niet zelden onder het goedkeurende oog van een kleine schare geïnteresseerde toeschouwers. 

 

Het wassysteem voor herbruikbare kunststof bekers van Winterhalter is een oplossing die alles biedt wat we op het kinderdagverblijf nodig hebben: het is eenvoudig, doordacht en geeft een fantastisch wasresultaat. Perfect voor elke dag!

Marie Wäscher, EVANGELISCHE MARKUS-KLEUTERSCHOOL / RAVENSBURG
Referentie herbruikbare kunststof bekers wassen op de Markus-kleuterschool

WAAROM WINTERHALTER?

Onze klanten hebben allemaal persoonlijke redenen waarom ze bij het afwassen van herbruikbare kunststof bekers voor Winterhalter kiezen. Voor Marie Wäscher tellen vooral:

  • Hoge tevredenheid over de huidige UC-serie
  • Uitbreidbare en goedkope oplossing
  • Eenvoudig en veilig in gebruik 
  • Goede droging en gegarandeerde hygiënezekerheid

PRODUCTAANBEVELINGEN VOOR KLEUTERSCHOLEN

Vaatwasmachine voor herbruikbare kunststof bekers van Winterhalter voor kleuterscholen

VOORLADER VAATWASMACHINES

Schoongespoelde kunststof bekers. Binnen twee minuten. Zo droog dat ze na het wassen hygiënisch veilig kunnen worden gestapeld om ruimte te besparen. De voorlader vaatwasmachines en het wassysteem voor herbruikbare kunststof bekers van Winterhalter maken het mogelijk: door een combinatie van machine-instellingen, een speciale bekerkorf en nieuw ontwikkelde reinigingsmiddelen. Het systeem biedt een gecertificeerde hygiënezekerheid volgens DIN SPEC 10534. Het is geschikt voor verschillende bekerformaten en is beschikbaar als uitbreiding voor verschillende machineseries. 

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier