GLAZENWASMACHINE IN HET RESTAURANT

Waarom een glazenwasmachine van de UC-serie de perfecte oplossing is voor het restaurant »Giuliano«.

Winterhalter Glasswashing Case Study Restaurant Giuliano Keyvisual
Winterhalter Glasswashing Case Study Restaurant Giuliano Keyvisual

UITDAGING

 • Veel hoogwaardige en kwetsbare wijnglazen
 • Hoge eisen aan het wasresultaat
 • Geen capaciteit voor tijdrovend poleren
 • Behoefte aan laag energieverbruik

OPLOSSING

 • Vaatwasmachine: Glazenwasmachine UC-M met Energy
 • Waterbehandeling: extern omkeerosmoseapparaat AT Excellence-S
 • Reinigingsmiddelen: Reinigingsmiddel F 420 en naglansmiddel B 200 S
 • Korven: Glazenkorven van gerilsaneerd draad

RESULTAAT

 • Schitterend glanzende glazen binnen twee minuten
 • Reductie van de personeelskosten door het wegvallen van het poleren
 • Duidelijk minder gebroken glazen
 • Lagere energiekosten door ingebouwde warmteterugwinning

Dankzij de omkeerosmose hoeven wij onze glazen niet meer te poleren. Dat betekent dat we ze direct terug kunnen zetten in de kast of opnieuw kunnen gebruiken. Natuurlijk zonder vlekken, perfect schoon en droog.

Sandro Rossetti, Eigenaar »Giuliano«
Lave verre professionnel Winterhalter UC Series

GLAZENWASMACHINES VOOR RESTAURANTS

Hoogwaardige glazen zijn het visitekaartje van een restaurant. Maar dat zijn ze alleen als ze professioneel zijn gewassen en schitterend glanzen. Winterhalter heeft daarvoor een systeemoplossing ontwikkeld: bestaande uit een vaatwasmachine, waterbehandeling, reinigingsmiddelen en korf. Voor optimale resultaten bij het glazen wassen.

Meer over glazen wassen
Neem rechtstreeks contact op met onze adviseurs!
Ik wil graag dat u bij het glazen wassen al direct de juiste beslissing neemt. Wat vindt u belangrijk? Welke glazenwasmachine is de optimale voor uw situatie? En met welke andere systeemcomponenten van Winterhalter kan dit samen de perfecte vaatwasoplossing vormen? Ik help u graag dat uit te vinden. Een telefoontje of e-mail is voldoende.

LOCATIE

Als voorgerecht een minestrone of buffelmozzarella met verse tuinkruiden. Als hoofdgerecht een pizza met parmaham, rucola en Parmezaanse kaas, vers uit de oven. Daarbij een krachtige robijnrode »Rosso di Montalcino« uit Toscane. En als nagerecht ijs van zwarte truffel. Zo kan een typisch bezoek aan »Giuliano« eruitzien: Het Italiaanse restaurant bevindt zich in Maasmechelen, midden in een van de populairste Belgische outlets. Eigenaar Sandro Rossetti en zijn team ontvangen hun gasten met de traditionele Italiaanse keuken, goede service en een familiale sfeer. En met een van de grootste pizza-ovens, die in Italië worden gemaakt: er kunnen maar liefst 16 pizza's in. Daarmee is Giuliano goed uitgerust, als vanaf het middaguur de outletbezoekers het restaurant binnenstromen om een pauze te nemen in de shoppingmarathon.

Website: www.giuliano.world

Winterhalter Glasswashing Case Study Restaurant Giuliano

»Giuliano« is een van de vier restaurants in het »Maasmechelen Village«. Het populaire shoppingoord ligt in de drielandenhoek België-Duitsland-Nederland en is gebouwd in typisch Limburgse stijl: bezoekers van heinde en verre flaneren door de schilderachtige dorpsgezichten en gaan op shoppingtour in de meer dan 100 stores met internationaal bekende fashion- en luxemerken, met het hele jaar verlaagde prijzen die wel 30 tot 60 procent onder de oorspronkelijke prijs liggen.

Winterhalter Glasswashing Case Study Restaurant Giuliano Bar Cheers
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier