Bezoek ons op Horeca Expo!

Horeca Expo Gent
2023

Hal 5, stand 5211
19 - 22.11.2023

Welkom op onze stand!

Grijp deze unieke kans om een uitgebreid overzicht te krijgen van onze producten en diensten. Krijg informatie uit eerste hand en gedetailleerd advies van onze experts. Bovendien kunt u de functionaliteit, kwaliteit en voordelen van onze oplossingen met eigen ogen zien.

Wat mag u verwachten op onze stand?

U kunt zich dit jaar verheugen op de volgende hoogtepunten: de première van onze nieuwe MT-serie transportvaatwasmachines, het nieuwe DMX-droogapparaat voor herbruikbare kunststofproducten en onze aanpak voor het langlopende probleem van glazen wassen.

We kijken er naar uit u te mogen ontmoeten op Horeca Expo Gent 2023!

Klinkt goed?
Vraag dan een uitnodigingscode voor je gratis ticket aan.

Nieuw: MT Series

Overal waar een groot aantal mensen wordt bediend, zijn ze in hun element: de MT Series bandtransport en korventransport vaatwasmachines. Deze producten werden met succes gelanceerd in 2005. Nu is de tijd gekomen om de volgende generatie te introduceren. Deze generatie heeft wat er nodig is: Ze is krachtiger, innovatiever en digitaler - en ze introduceert iets dat in geen enkele andere transportvaatwasmachine op de markt te vinden is. We laten je live op onze beursstand zien wat dit precies is en waarom de MT een "gamechanger" is die nieuwe normen stelt in zijn klasse. Vier de première van de nieuwe MT-serie samen met ons!

 

Nieuw: DMX Droogapparaat

Eten en drinken in herbruikbare kunststof producten. In bekers en kommen. Op dienbladen, in hamburgerboxen en ijsbekers. Veel bedrijven maken al gebruik van duurzame herbruikbare oplossingen en vertrouwen op het beproefde vaatwassysteem van Winterhalter voor herbruikbare kunststoffen. Maar wat als er geen tijd of ruimte is om te drogen aan de lucht na het wassen? Geen probleem: duw het rek na het wassen gewoon in het DMX droogapparaat. In slechts twee minuten is de volledige waterfilm opgedroogd en kan de vaat onmiddellijk worden gestapeld en opgeslagen. Test het DMX droogapparaat op onze beursstand en ervaar zelf het perfecte droogresultaat!

The Home of Glasswashing

Glazen zijn het visitekaartje van elke horecazaak. Maar glazen wassen zit vol uitdagingen. Winterhalter heeft dit probleem al vroeg aangepakt: Al in 1969 ontwikkelden wij een glazenwasmachine die speciaal is afgestemd op glazen, om een probleem op te lossen waarmee de foodservice sector over de hele wereld word geconfronteerd. De nieuwste generatie UC-glazenwasmachine is het resultaat van onze jarenlange kennis, ervaring en competentie. Overeenkomstig het motto "The Home of Glasswashing" zullen we onze systeemoplossing bestaande uit machine, waterbehandeling, chemicaliën en korven gedetailleerd presenteren op onze beursstand en u laten zien hoe perfect gewassen glazen uit de machine komen!

HORECA EXPO
19 - 22 november 2023
Hal 5, Stand 5211

 


Ervaar professioneel vaatwassen op het hoogste niveau met professionele wasresultaten en oplossingen op maat: bezoek Winterhalter live op HORECA EXPO in Gent en laat u individueel adviseren door onze vaatwasexperts!

Eddy Croes, Managing Director Winterhalter Belgium