Bezoek ons op Inspire health&care!

Inspire health&care Gent
2024

Hal 1, stand 1545
19 - 21.03.2024

Welkom op onze stand!

Grijp deze unieke kans om een uitgebreid overzicht te krijgen van onze producten en diensten. Krijg informatie uit eerste hand en gedetailleerd advies van onze experts. Bovendien kunt u de functionaliteit, kwaliteit en voordelen van onze oplossingen met eigen ogen zien.

Wat mag u verwachten op onze stand?

U kunt zich dit jaar verheugen op de volgende hoogtepunten: de première van onze nieuwe MT-serie transportvaatwasmachines, het nieuwe DMX-droogapparaat voor herbruikbare kunststofproducten en onze aanpak voor het wassen van reusables.

We kijken er naar uit u te mogen ontmoeten op Inspire health&care Gent 2024!

Klinkt goed?

Nieuw: MT Series

Overal waar een groot aantal mensen wordt bediend, zijn ze in hun element: de MT Series bandtransport en korventransport vaatwasmachines. Deze producten werden met succes gelanceerd in 2005. Nu is de tijd gekomen om de volgende generatie te introduceren. Deze generatie heeft wat er nodig is: Ze is krachtiger, innovatiever en digitaler - en ze introduceert iets dat in geen enkele andere transportvaatwasmachine op de markt te vinden is. We laten je live op onze beursstand zien wat dit precies is en waarom de MT een "gamechanger" is die nieuwe normen stelt in zijn klasse. Vier de première van de nieuwe MT-serie samen met ons!

 

Nieuw: DMX Droogapparaat

Eten en drinken in herbruikbare kunststof producten. In bekers en kommen. Op dienbladen, in hamburgerboxen en ijsbekers. Veel bedrijven maken al gebruik van duurzame herbruikbare oplossingen en vertrouwen op het beproefde vaatwassysteem van Winterhalter voor herbruikbare kunststoffen. Maar wat als er geen tijd of ruimte is om te drogen aan de lucht na het wassen? Geen probleem: duw het rek na het wassen gewoon in het DMX droogapparaat. In slechts twee minuten is de volledige waterfilm opgedroogd en kan de vaat onmiddellijk worden gestapeld en opgeslagen. Test het DMX droogapparaat op onze beursstand en ervaar zelf het perfecte droogresultaat!

Wassen van kunststof

Het wassen van kunststof materiaal is een echte uitdaging
De bestaande machineprogramma's, korven, reinigingsmiddelen en naglansmiddelen zijn geen echte oplossing: bijvoorbeeld bij het wassen van bekers kantelen de lichte bekers snel en lopen ze vol met waswater, waardoor ze dan weer worden leeggegoten en opnieuw gewassen moeten worden. En: door de lage warmtegeleiding van kunststof zijn de bekers na de wasbeurt nog druipnat en moeten met de hand worden afgedroogd. Winterhalter heeft nu juist deze problemen aangepakt en een professionele oplossing ontwikkeld: het wassysteem voor herbruikbare kunststof bekers. 

Machine-instellingen, korf en reinigingsmiddelen zijn exact afgestemd op het wassen en het drogen van kunststof. 

Inspire health&care
19 - 21 maart 2024
Hal 1, Stand 1545

 


Ervaar professioneel vaatwassen op het hoogste niveau met professionele wasresultaten en oplossingen op maat: bezoek Winterhalter live op Inspire health&care in Gent en laat u individueel adviseren door onze vaatwasexperts!

Eddy Croes, Managing Director Winterhalter Belgium