BAKKERS

"HYGIËNISCH ZUIVER. ZONDER VOORWASSEN!"

Waarom een gereedschappenwasmachine uit de UF-serie de perfecte oplossing is voor een bakkerij: Jochen Baier, eigenaar van "Bäcker Baier" in Herrenberg en zijn besluit om voor Winterhalter te kiezen.

Referentie Bäcker Baier Winterhalter gereedschappenwasmachine

Terug

WELKOM BIJ "BÄCKER BAIER"

Drie uur 's nachts. "Bäcker Baier" komt langzaam tot leven. De bakkerij krijgt alle belangrijke ingrediënten aangeleverd van een biologische boerderij om geweldig brood te bakken. Tarwe en rogge, melk, wrongel en eieren komen van biologische boerderijen uit de regio. Zo wordt alles gehaald uit de overvloed van de natuur. Het resultaat is levensmiddelen van de beste kwaliteit, voor lichaam en geest. En dat proef je.

De bakkerij in Herrenberg is het product van een oplossing die tot in het laatste details is doordacht. Korte afstanden en geoptimaliseerde werkstromen faciliteren de werkzaamheden van de medewerkers tijdens elk productieproces. Met het nieuwe gebouw heeft Jochen Baier zijn levensdroom van een echte ambachtelijke bakkerij, tot leven laten komen. Het beste brood wordt gebakken door de beste bakker de beste werkomstandigheden te bieden.

Jochen Baier Bäcker Baier

Onze medewerkers tonen elke dag hun geweldige vakkennis. Samen willen we onze vaardigheden en ambities blijven ontwikkelen.

DE VAATWASOPLOSSING

Jochen Baier heeft ervoor gekozen zijn traditionele vakmanschap op een moderne manier te herinterpreteren. Daarom heeft hij een nieuwe bakkerij gebouwd in het centrum van Herrenberg. Als zakenman was het voor hem erg belangrijk betrouwbare en sterke partners te vinden voor dit nieuwe gebouw. Vandaar dat hij bij de keuzen voor vaatwastechniek heeft gekozen voor Winterhalter.
In het productiegedeelte van de bakkerij wordt een UF-serie gereedschappenwasmachine gebruikt. Dit robuuste en krachtige pakket levert consistent schone apparatuur dankzij de hoge wasdruk.

"Bäcker Baier" gebruikt Winterhalter korstenkraker voor extreem hardnekkig vuil. Dit wasmiddel op enzymenbasis maakt zelfs korte metten met aangebrande resten zonder handmatige voorwas. Dat bespaart tijd. En geld.

Een grote hulp in het wasproces: de Winterhalter korventransportwagen. In elke sector wordt er nu een gebruikt. De korventransportwagen wordt gebruikt om gereedschap te verzamelen, voor te sorteren en te transporten, direct in de vaatwasmachine. Zonder fysieke kracht. Na het wassen wordt de schone vaat op eenzelfde ergonomische manier weer teruggebracht naar de werkplek. Hygiënische wasresultaten. Optimaal wasproces.

Referentie Bäcker Baier Winterhalter gereedschappenwasmachine klantenvoordelen

WAAROM WINTERHALTER?

Elk van onze klanten heeft zijn eigen, persoonlijke redenen om voor Winterhalter te kiezen als het gaat om de professionele vaatwasbehoeften. Voor Jochen Baier zijn dit de belangrijkste:

  • UF-serie gecombineerd met korstenkraker
  • Door het verminderen van handmatige voorspoelen wordt veel tijd en werk bespaard
  • Geoptimaliseerde werkstromen met een korventransportwagen in elke sector
  • Het interieur van de machine is eenvoudig schoon te maken dankzij de neerklapbare deur

Iedereen die bekend is met het vaatwerk en de soort vervuiling die normaal is in een bakkerij, weet wat voor soort problemen kunnen optreden bij een vaatwasmachine. Tijdens elke hygiënecontrole zijn het de hoekjes waar wordt gekeken. Voor mij was het cruciaal dat deze plekken toegankelijk zijn. De neerklapbare deur op de UF-serie vind ik zelfs nu nog opwindend en fascinerend. Zo kun je elk gaatje en hoekje bereiken. 

Jochen Baier, BÄCKER BAIER/HERRENBERG

PRODUCTAANBEVELINGEN VOOR BAKKERIJEN

Winterhalter gereedschappenwasmachines voor bakkers

GEREEDSCHAPPENWASMACHINES

Als wassen een uitdaging wordt, is de UF-serie van Winterhalter in zijn element. Robuust ontwerp. Met meer dan voldoende kracht voor hardnekkig vuil. En een aantal innovatieve kenmerken. Voor uitstekende wasresultaten en maximale hygiëne. Geschikt voor verschillend vaatwerk dankzij de drie verschillende machinematen. Moet uw gereedschappen en andere apparatuur wassen? Dan is de UF de machine voor u.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier