HOTELS

"KORF NA KORF, ALLES KOMT ER STRALEND UIT"

Waarom een transportvaatwasmachine uit de MT-serie de perfecte oplossing is voor een hotel: Hans-Peter Grüneberg, manager van het hotel "Bad Schachen" en zijn besluit om voor Winterhalter te kiezen.

Hans Peter Grüneberg Hotel Bad Schachen MT-serie

WELKOM IN HOTEL "BAD SCHACHEN"

Het hotel "Bad Schachen" is iets bijzonders. Een geweldige locatie, direct aan de oever van de Bodensee. In het midden van een groot park. Met een groot meer, een eigen aanlegsteiger en een uniek terras. De meeste kamers hebben natuurlijk ramen en balkons op het zuiden. Met zicht op het meer. En de bergen.

Dit gerenommeerde hotel, ooit begonnen als een klein zwavelbad, is door de familie Schielin in de afgelopen 250 jaar uitgebouwd tot iets heel bijzonders aan de oever van de Bodensee. Het 4-sterren superior hotel heeft 128 kamers, verschillende zalen, twee restaurants en een terras dat plaats biedt aan 170 personen. Het wordt al zeven generaties door één en dezelfde familie uitgebaat. Hierdoor ontstaat een heel speciale sfeer die je ook meteen voelt als je het hotel binnenloopt. Gisteren, vandaag en in de toekomst.

Hans Peter Grüneberg Hotel Bad Schachen

De voortreffelijke keuken in hotel "Bad Schachen" heeft veel regionale en seizoensgerechten, waarvan het merendeel wordt bereid met hoogwaardige producten uit de regio rond de Bodensee.

DE VAATWASOPLOSSING

Een hotel biedt 24 uur per dag service. Voor hotelgasten, deelnemers aan evenementen en daggasten. Dat levert grote hoeveelheden vuil serviesgoed op, dat snel weer in gebruik moeten worden genomen. Deze basisvoorwaarden speelde een belangrijke rol in de besluitvorming van hotelmanager Hans-Peter Grüneberg om te kiezen voor de Winterhalter MTR transportvaatwasmachine. "Twee vaatwasmachines zorgen voor snelle, betrouwbare en hoogwaardige reinheid dankzij de optimale coördinatie van de wasprocessen en de uitmuntende effectiviteit va de machine." Dat is een groot voordeel als de borden zich hoog opstapelen tijdens de servicetijden en evenementen. Korf na korf, alles komt er stralend uit.  

De basis van hygiënische resultaten: een schone machine. Het automatische zelfreinigingsprogramma en het goed doordachte hygiëneconcept van de MT-serie helpt hierbij. Tijdens het draaien worden de oppervlakken bijvoorbeeld met schoon water gereinigd. Deuren die 180° openen zodat reiniging eenvoudiger is. Er wordt voldaan aan hygiënevereisten en standaards worden nageleefd.

Winterhalter referentie Hotel Bad Schachen klantenvoordelen

WAAROM WINTERHALTER?

Elk van onze klanten heeft zijn eigen, persoonlijke redenen om voor Winterhalter te kiezen als het gaat om de professionele vaatwasbehoeften. Voor Hans-Peter Grüneberg zijn dit de belangrijkste:

  • Verwerkt grote hoeveelheden in korte tijd
  • Snel en eenvoudig te reinigen
  • Minimaal verbruik van water en reinigingsmiddel

Wij kochten de transportvaatwasmachine om hoogwaardige wasresultaten in korte tijd te garanderen, en met zo weinig mogelijk medewerkers.

Hans-Peter Grüneberg, HOTEL BAD SCHACHEN/LINDAU

PRODUCTAANBEVELINGEN VOOR HOTELS

Winterhalter MTR transportvaatwasmachines voor hotels

TRANSPORTVAATWASMACHINES

Ontwikkeld voor hoogwaardig vaatwassen: de transportvaatwasmachines van Winterhalter. Beschikbaar als korf- of bandtransportvariant. Machines die volledig betrouwbaar zijn, zelfs op piektijden. Bovendien kunnen ze op maat worden gemaakt om te voldoen aan verschillende toepassingen en verschillend vaatwerk, de op locatie beschikbare ruimte, en uw behoeften en voorkeuren. Perfect voor uw hotel.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier