BEDRIJFSKANTINES

"HOGE PRESTATIES IN KLEINE RUIMTES"

Waarom een transportvaatwasmachine uit de MT-serie de perfecte oplossing is voor een bedrijfskantine: Birgit Kaiser, Catering Operations Manager in de kantine van de "EBZ Group", Ravensburg, en haar besluit om voor Winterhalter te kiezen.

Referentie EBZ-kantine Winterhalter transportvaatwasmachine

WELKOM IN DE KANTINE VAN DE "EBZ GROUP"

Een kakofonie aan stemmen. Het gerinkel van bestek. Lange rijen voor de voedseluitgifte. De bedrijfskantine van de "EBZ-Group" in Ravensburg serveert dagelijks lunch aan 400 tot 500 medewerkers. En het moet snel gaan. Want er is maar weinig tijd voor de kantine. Tegelijkertijd moet de kwaliteit hoog zijn. Zodra de voorbereidingen klaar zijn en alle lunchmenu's zijn neergezet, stromen de hongerige medewerkers snel de fraaie ruimte binnen. Lunchtijd betekent ontspanning en goed eten. Stevige gerechten, vers, kleurige salades, allerlei soorten pasta en heerlijke desserts om het af te ronden. De medewerkers kunnen dan gesterkt weer aan het werk. En tijdens de lunchtijd morgen begint het weer van voor af aan.

Birgit Kaiser EBZ-kantine

Voor Birgit Kaiser en haar team spoelkeukenpersoneel is elke beweging gecoördineerd dankzij de perfecte organisatie van de werkstromen in de spoelkeuken

DE VAATWASOPLOSSING

Toen de vorige transportvaatwasmachine van Winterhalter aan het einde van zijn levensduur kwam, na 15 jaar, was het vanzelfsprekend dat de nieuwe machine weer een Winterhalter zou worden. Veerkracht, betrouwbaarheid en lage bedrijfskosten. En altijd hygiënisch perfecte wasresultaten. Deze positieve ervaringen vormde voor catering manager Birgit Kaiser de basis voor haar besluit om te gaan voor een machine uit de MT-serie van Winterhalter.

Een specifieke uitdaging voor de "EBZ-Group": drie man spoelkeukenpersoneel. Non-stop werk. Maar slechts 12 m² ruimte. Elke beweging moet gecoördineerd zijn en de vaatwasmachine moet precies in de beschikbare ruimte passen. Een groot voordeel van de MTR is dat deze individueel kan worden aangepast aan de beperkte ruimte. Maar ook aan de relevante processen en werkstromen. Er werd ook geïnvesteerd in de geïntegreerde ClimatePlus warmtepomp. Warmte en vochtigheid worden verminderd, het ruimteklimaat verbeterd en werken is prettiger geworden. Mw. Kaiser en haar team zijn erg tevreden over hun besluit. Voor duurzaamheid, hygiëne en een prettig klimaat. In de keuken en in het team.

Referentie EBZ-kantine Winterhalter transportvaatwasmachine klantenvoordelen

WAAROM WINTERHALTER?

Elk van onze klanten heeft zijn eigen, persoonlijke redenen om voor Winterhalter te kiezen als het gaat om de professionele vaatwasbehoeften. Voor Birgit Kaiser zijn dit de belangrijkste:

  • Erg goede ervaring met Winterhalter in het verleden
  • Hygiëneveiligheid in het wasproces
  • Aangenaam ruimteklimaat dankzij de geïntegreerde warmtepomp
  • Technische optimalisatie van de naspoelzone vermindert waterverbruik tot een minimum
  • Maximale betrouwbaarheid dankzij snelle service

Onze ruimtes en lay-outs zijn strak ontworpen, met bestaande werkprocessen. Wat wij nodig hebben is een vaatwasmachine die zich perfect aanpast aan onze omstandigheden, en niet andersom. En dat is precies wat de MT doet.

Birgit Kaiser, EBZ BEDRIJFSKANTINE/RAVENSBURG

PRODUCTAANBEVELINGEN VOOR KANTINES

Winterhalter transportvaatwasmachines voor bedrijfskantines en cafetaria's

TRANSPORTVAATWASMACHINES

Ontwikkeld voor hoogwaardig vaatwassen: de transportvaatwasmachines van Winterhalter. Beschikbaar als korf- of bandtransportvariant. Machines die volledig betrouwbaar zijn, zelfs op piektijden. Bovendien kunnen ze op maat worden gemaakt om te voldoen aan verschillende toepassingen en verschillend vaatwerk, de op locatie beschikbare ruimte, en uw behoeften en voorkeuren.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier