RESTAURANTS

"GLAZEN DIE NOOIT MEER GEPOLEERD HOEVEN TE WORDEN EN MAXIMALE BEDRIJFSVEILIGHEID"

Waarom een UC-serie voorlader glazenwasmachine met CONNECTED WASH de perfecte oplossing is voor een restaurant: Frank Rebholz, manager van het "Zeppelin Museum Restaurant" in Friedrichshafen, en zijn besluit om voor Winterhalter te kiezen.

Referentie Zeppelin Museum Restaurant voorlader glazenwasmachine Winterhalter

WELKOM BIJ HET " ZEPPELIN MUSEUM RESTAURANT"

De zon glanst op de Bodensee. Zeiljachten schommelen zachtjes in de wind. Het geluid van plezierbootjes in de haven. OP het terras en in het restaurant van het Zeppelin Museum is het erg druk. Hordes toeristen willen genieten van het onbeschrijflijk mooie uitzicht met een koud drankje of een kop koffie. "Na het museum en onze uitmuntende Zwabische keuken, is de fantastische locatie direct aan de Bodensee met een uitzicht dat zich uitstrekt tot aan Oostenrijk en Zwitserland zeker een highlight", aldus Frank Rebholz, restaurantmanager.

Het museumrestaurant levert ook de catering voor evenementen in het museum. Daarnaast zijn er regelmatig bruiloften, verjaardagen en particulieren feesten met tot wel 250 gasten. Met de standaard tafelindeling heeft het terras 120 couverts en binnen nog eens 100. Er zijn ook verschillende weekendevenementen, zoals het "Sinnesrausch” muziekevenement en after-work-parties voor de Weiße Flotte, de passagierschipdienst. Een perfecte locaties om iets te vieren en plezier te hebben.

Frank Rebholz Zeppelin Museum Restaurant

Sinds acht jaar leidt Frank Rebholz het "Zeppelin Museum Restaurant". Met passie, toewijding en goede resultaten.

DE VAATWASOPLOSSING

Een vaatwasmachine moet 100% betrouwbaar zijn. Perfecte wasresultaten. Hoge bedrijfsveiligheid. Vandaar dat Frank Rebholz heeft gekozen voor een UC-serie glazenwasmachine met CONNECTED WASH en geïntegreerde omgekeerde osmose. Hij wast in korte tijd veel verschillende soorten glazen tot ze glanzend schoon zijn. Poleren is niet meer nodig en de glazen kunnen dus direct worden gebruikt. Dit is met name belangrijk als het restaurant en terras vol zitten.

Met CONNECTED WASH bestaat er bijna een directe verbinding met de machine. "Op de app kan ik alle belangrijke machinegegevens zien en ontvang direct een melding op mijn mobiel bij storingen." Als de reinigingsmiddelen op zijn bijvoorbeeld, of bij andere problemen. Bovendien geeft de app onmiddellijk een suggestie met een passende oplossing. Hierdoor wordt tijd bespaard en uitval tot een minimum beperkt. En indien de ondersteuning van het Winterhalter serviceteam toch nodig is, kan direct via de app contact worden opgenomen. Inclusief melding van de storing die is opgetreden. Snelle en eenvoudige communicatie dus. Zodat de machine weer snel kan doen wat hij het beste kan. Vaatwerk glanzend schoon maken.

Referentie "Zeppelin Museum Restaurant voorlader glazenwasmachine klantenvoordelen

WAAROM WINTERHALTER?

Elk van onze klanten heeft zijn eigen, persoonlijke redenen om voor Winterhalter te kiezen als het gaat om de professionele vaatwasbehoeften. Voor Frank Rebholz zijn dit de belangrijkste:

  • Glazen hoeven niet meer te worden gepoleerd dankzij de UC met omgekeerde osmose
  • Operationele zekerheid dankzij de CONNECTED WASH-app
  • Elke keer perfecte wasresultaten
  • Uitvaltijd verminderen en het wasproces controleren
  • Onderhoud kan sneller worden uitgevoerd en beter gepland

Ik werk al meer dan 20 jaar met Winterhalter en ben erg tevreden over hun service. Ik heb hoge eisen, niet alleen voor de machine maar ook voor de service. Met name het wasresultaat is voor mij belangrijk. En het is indrukwekkend!

Frank Rebholz, ZEPPELIN MUSEUM RESTAURANT/FRIEDRICHSHAFEN

PRODUCTAANBEVELINGEN VOOR RESTAURANTS

Winterhalter voorlader glazenwasmachine voor restaurants

VOORLADER GLAZENWASMACHINES

Als het om glazen gaat geldt een simpele regel: geen twee glazen zijn hetzelfde. En dat is nu net de uitdaging, vooral met melkschuim, lippenstift, fruitpulp, garnituren en eiwit maken reinigen nog moeilijker. Met de UC-serie glazenspoelmachines heeft Winterhalter hier een professionele oplossing voor ontwikkeld. Voor hygiënische zuiverheid, glans en schittering. En dus een positieve indruk bij uw gasten.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier