Bezoek ons op Broodway!

Broodway 2023
Kortrijk Expo

24 - 27 september 2023
Hall 2, Stand 242

WIJ KIJKEN ER NAAR UIT U TE MOGEN ONTMOETEN!

Ervaar de professionele vaatwasspecialist Winterhalter op Broodway 2023 in Kortrijk.

VAN MATIGE VLEKKEN TOT HARDNEKKIG AANGEKOEKTE AFZETTINGEN.

Bakblikken met aangekoekte afzettingen. Opgedroogde deegresten op verschillende gereedschappen. Presenteerbladen met plakkerig glazuur. De melkschuimresten in een latte macchiatoglas. Of koffieaanslag in kopjes. Dit zijn de uitdagingen waarmee een vaatwasmachine in een bakkerij mee te maken krijgt.

Bakkerijen zien echt alles. Roestvrijstaal vaatwerk van verschillende afmetingen, maar ook delicaat aluminium, kunststof, glas en porselein. Verschillende maten van vervuiling - van matige vlekken tot hardnekkig aangekoekte afzettingen. De oplossing: efficiënte Winterhalter vaatwastechnieken. Oplossingen die handmatig wassen overbodig maken en binnen korte tijd perfect schone, volledig hygiënische wasresultaten leveren. Milieuvriendelijk, kosteneffectief en betrouwbaar.

Ontdek de PT Utensil, UC, UF en andere diensten op onze stand. Van de digitale CONNECTED WASH-diensten tot onze financieringsmodellen. We laten ze graag in detail zien en beantwoorden al jouw vragen.

Klinkt goed?

 

Broodway Kortrijk
24 - 27 september 2023
Hall 2, Stand 242

 

Ervaar professioneel vaatwassen op het hoogste niveau met professionele wasresultaten en oplossingen op maat: bezoek Winterhalter live op Broodway in Kortrijk en laat u individueel adviseren door onze vaatwasexperts.

Eddy Croes, Managing Director Winterhalter Belgium