WASSYSTEEM VOOR HERBRUIKBARE KUNSTSTOF BEKERS

HERBRUIKBARE KUNSTSTOF BEKERS WASSEN

Schoongespoelde kunststof bekers. Binnen twee minuten.

Oplossing van Winterhalter voor het wassen van herbruikbare kunststof bekers

HYGIËNISCH SCHOON 

Coffee-to-go. Chai Latte. Of kruidenthee. In het café, bij de bakkerij of het tankstation. 
Horeca-uitbaters maken vaak gebruik van herbruikbare kunststof bekers om drank aan te bieden. Steeds meer consumenten vinden duurzaamheid immers belangrijk: ze proberen afval te voorkomen en verantwoord te consumeren. Herbruikbare systemen spelen daarbij een centrale rol. Dat werkt echter alleen als wassen geen probleem vormt. Dat wil zeggen: als een schoon en hygiënisch resultaat ook bij herbruikbare kunststof bekers absoluut gegarandeerd is.

 

PROBLEMEN BIJ HET WASSEN VAN BEKERS

Het materiaal kunststof maakt van het wassen van herbruikbare bekers een echte uitdaging. 
De bestaande machineprogramma's, korven, reinigingsmiddelen en naglansmiddelen zijn geen echte oplossing: bij het wassen kantelen de lichte bekers snel en lopen ze vol met waswater, waardoor ze dan weer worden leeggegoten en opnieuw gewassen moeten worden. En: door de lage warmtegeleiding van kunststof zijn de bekers na de wasbeurt nog druipnat en moeten met de hand worden afgedroogd. Winterhalter heeft nu juist deze problemen aangepakt en een professionele oplossing ontwikkeld: het wassysteem voor herbruikbare kunststof bekers.


ZONDER VAATWASKORF VOOR HERBRUIKBARE KUNSTSTOF BEKERS

De herbruikbare kunststof bekers kantelen relatief snel, lopen vol met waswater en drogen slecht.


MET VAATWASKORF VOOR HERBRUIKBARE KUNSTSTOF BEKERS

Stabiele positie van de bekers in de korf en uitstekend wasresultaat met optimale droging.

DE OPLOSSING VOOR HET WASSEN VAN HERBRUIKBARE KUNSTSTOF BEKERS

Schoongespoelde herbruikbare kunststof bekers. Binnen twee minuten. Zo droog dat ze kunnen worden gestapeld om ruimte te besparen. Ook bij het wassen van herbruikbare kunststof bekers maakt Winterhalter gebruik van een uniforme systeemoplossing: machine-instellingen, korf en reinigingsmiddelen zijn exact afgestemd op het wassen en het drogen van kunststof. Want alleen met deze combinatie kunnen de problemen bij het wassen van herbruikbare kunststof bekers professioneel worden opgelost.

Vaatwasmachine voor herbruikbare kunststof bekers van Winterhalter

VAATWASMACHINE

Temperatuur, waterdruk en wastijd: in het bekerwasprogramma zijn alle belangrijke factoren afgestemd op het wassen van herbruikbare kunststof bekers. Voor een gegarandeerde hygiënezekerheid. In minder twee minuten.

Bekerkorf van Winterhalter

VAATWASKORF VOOR HERBRUIKBARE KUNSTSTOF BEKERS

Kunststof bekers zijn licht: daarom worden ze in de bekerkorf vastgezet door een beugel en stabiel op hun plek gehouden. Zo zijn ze ook bij een hoge waterdruk beschermd tegen omvallen en kunnen ze niet vollopen met water. 

 

Reinigingsmiddelen van Winterhalter voor het wassen van herbruikbare kunststof bekers

REINIGINGSMIDDELEN

Reinigingsmiddelen leveren een belangrijke bijdrage bij het wassen van bekers: sterk geconcentreerde reinigingsmiddelen garanderen een uitstekend wasresultaat. En het speciaal voor het materiaal kunststof ontwikkelde naglansmiddel zorgt voor een snelle droging.

 

VOORDELEN VAN HET WASSYSTEEM VOOR HERBRUIKBARE KUNSTSTOF BEKERS

Perfect schoon

Typisch Winterhalter: perfect schone herbruikbare kunststof bekers. Met gegarandeerde hygiënezekerheid.  

Snel

Snel schoon en snel weer klaar voor gebruik: het duurt nog geen twee minuten om de herbruikbare kunststof bekers te wassen. Per korf maximaal 25 bekers. 

Stabiele positie

Bekers kantelen niet: de speciaal ontwikkelde korf houdt de bekers ook bij hoge waterdruk veilig op hun plek. Grote en kleine bekers. 

Eenvoudige bediening

Slimme oplossing: de korf wordt bij het inschuiven automatisch vergrendeld. Dit kan ook met de hand gedaan worden.

Stapelbaar

Geen probleem: na het wassen kunnen de bekers worden gestapeld om ruimte te besparen. Hygiënisch veilig.

Verkrijgbaar voor bestaande machines

Het wassysteem voor herbruikbare kunststof bekers is verkrijgbaar voor verschillende machineseries. En ook geschikt voor bestaande machines. 

INZETTEN VOOR BEKERS EN DEKSELS 

U wilt maar enkele bekers wassen? Of ook de bijbehorende deksels? Geen probleem: met verschillende korfinzetten verandert het wassysteem voor herbruikbare kunststof bekers van Winterhalter in een flexibele en geheel individuele oplossing.


Bent U geïnteresseerd in ons wassysteem voor herbruikbare kunststof bekers?

Wij geven u graag advies over het wassen van herbruikbare kunststof bekers, beantwoorden uw vragen en vinden de beste oplossing voor u. Op verzoek bellen wij u graag terug!

EENVOUDIGE UITBREIDING

Het wassysteem voor herbruikbare kunststof bekers is verkrijgbaar voor verschillende machineseries en -formaten van Winterhalter. Uitbreiding is altijd mogelijk. 

Voorlader Vaatwasmachine Winterhalter

Voorlader vaatwasmachine 

De machine ontdekken
Hood type machine Winterhalter

Doorschuifvaatwasmachine 

De machine ontdekken
Korventransportvaatwasmachine CTR Winterhalter

Korventransportvaatwasmachine CTR 

De machine ontdekken
Korventransportvaatwasmachine MTR Winterhalter

Korventransportvaatwasmachine MTR 

De machine ontdekken

Duurzame herbruikbare systemen hebben een goed functionerende wasoplossing nodig: eenvoudig te bedienen, absoluut hygiënisch en met een uitstekend wasresultaat. Prettig dat ons wassysteem voor bekers ook nog uitbreidbaar is.

Jens Harti,  Internationaal Productmanager
BEL RECHTSTREEKS MET ONZE ADVISEUR!
»Ik wil graag dat u uit volle overtuiging kiest voor Winterhalter. Is het wassysteem voor herbruikbare kunststof bekers de optimale oplossing voor u? Ik help u graag dat uit te vinden. Een telefoontje of e-mail is voldoende.«

In de praktijk: herbruikbare kunststof bekers wassen op de kleuterschool

In de praktijk: herbruikbare kunststof bekers wassen op de kleuterschool

Waarom het wassysteem voor herbruikbare kunststof bekers in combinatie met de UC-serie de perfecte oplossing is voor een kleuterschool: Marie Wäscher, hoofd van de Evangelische Markus-kleuterschool in Ravensburg, over haar keuze voor Winterhalter.

Meer informatie
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier