BAKKERS

"CONSISTENT SCHOON VAATWERK"

Waarom een doorschuifvaatwasmachine uit de PT-serie de perfecte oplossing is voor een bakkerij: Jochen Baier, eigenaar van "Bäcker Baier" in Herrenberg en zijn besluit om voor Winterhalter te kiezen.

Terug

WELKOM BIJ "BÄCKER BAIER"

De geur van vers brood hangt in de lucht. De vitrine in de winkel in Herrenberg ligt vol heerlijkheden. Geweldig brood met een lekkere lichte smaak en de heerlijke geur van vers gebakken. Alleen dat is voor veel mensen al heel speciaal. Al sinds 1835 worden in "Bäcker Baier" in Herrenberg heerlijk brood en andere fijne bakwaren gebakken.

De kwaliteit van zijn bakwaren begint al op het veld. Alle granen komen van een van de oudste Demeter-boerderijen in Baden-Württemberg. Elk brood dat hier gebakken wordt heeft zijn eigen speciale karakter. Dankzij de recepten die generatie op generatie worden doorgegeven, het onmiskenbare zuurdesem en het lange gistingsproces. Traditie is belangrijk bij "Bäcker Baier" en al ruim zes generaties werken voortdurend aan de perfectionering van het vak.

Jochen Baier Bäcker Baier

Jochen Baier combineert traditioneel met modern. In zijn nieuwe bakkerij en lunchroom biedt hij zijn klanten verrukkelijk brood en bakwaren aan, volledig gemaakt van biologisch graan.

DE VAATWASOPLOSSING

Jochen Baier heeft ervoor gekozen zijn traditionele vakmanschap op een moderne manier te herinterpreteren. Daarom heeft hij een nieuwe bakkerij gebouwd in het centrum van Herrenberg. Als zakenman was het voor hem erg belangrijk betrouwbare en sterke partners te vinden voor dit nieuwe gebouw. Vandaar dat hij bij de keuzen voor vaatwastechniek heeft gekozen voor Winterhalter.

Naast de nieuwe bakkerij heeft hij ook een lunchroom geopend met 70 zitplaatsen binnen en nog eens 70 buiten. Voor het eerst moesten de medewerkers ook glazen en serviesgoed wassen. Een hele nieuwe uitdaging voor de bakkerij. Zo werd een competente partner nog belangrijker. Een partner die betrouwbaar is en gefocust op kwaliteit. En met heel veel ervaring op het gebied van vaatwassen.

De nieuwe Winterhalter vloot van Jochen Baier bestaat uit zes machines. Natuurlijk zijn milieu en efficiëntie kernwaarden voor "Bäcker Baier". Bij elke investering in technologie geeft Jochen Baier prioriteit aan duurzaamheid. Bij zijn besluit om de PT-serie doorschuif vaatwasmachine te kopen voor de lunchroom, gaven het lage energie- en waterverbruik, samen met de indrukwekkende wasresultaten, de doorslag. En dankzij de plaatsbesparende hoekopstelling kunnen nu grote hoeveelheden serviesgoed eenvoudig worden gewassen, ondanks de beperkte ruimte in de keuken. Snel en betrouwbaar.

Referentie Bäcker Baier Winterhalter doorschuifvaatwasmachine klantenvoordelen

WAAROM WINTERHALTER?

Elk van onze klanten heeft zijn eigen, persoonlijke redenen om voor Winterhalter te kiezen als het gaat om de professionele vaatwasbehoeften. Voor Jochen Baier zijn dit de belangrijkste:

  • Besparing op water en energie dankzij de duurzaamheid van de machines
  • De mogelijkheid van een hoekopstelling maakt werken efficiënter
  • Uitermate betrouwbare vaatwastechniekpartner
  • Systeemleverancier die klanten volledige ondersteuning biedt

Als het gaat om een investering in technologie, spelen onze kernwaarden ecologie en efficiëntie een belangrijke rol. Vandaar dat de PT perfect is voor ons en onze behoeften.

Jochen Baier, BÄCKER BAIER/HERRENBERG

PRODUCTAANBEVELINGEN VOOR BAKKERIJEN

Winterhalter doorschuifvaatwasmachine voor bakkers

DOORSCHUIF VAATWASMACHINES

Snel, zuinig, efficiënt. In een bakkerij moet de vaatwasmachine honderd procent betrouwbaar zijn. Allemaal mogelijk met de PT-serie van Winterhalter. Zijn innovatieve technologie is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen en gestroomlijnd voor maximale rendabiliteit. Een allrounder voor veel verschillend vaatwerk. Beschikbaar in drie verschillende machine-afmetingen. Uw gangmaker.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier