COCKTAILBARS

"GEEN GEURTJES, GEEN STREPEN"

Waarom een UC-serie glazenwasmachine de perfecte oplossing is voor een cocktailbar: Ferro F. Ceylan, eigenaar van "Le Petit Coq" in Stuttgart, over zijn besluit om voor Winterhalter te kiezen.

Referentie Le Petit Coq bar Winterhalter glazenwasmachine

WELKOM BIJ "LE PETIT COQ"

Donker hout. Zware gordijn. Comfortabele kussens. "Le Petit Coq" in Stuttgart is een typisch Amerikaanse speakeasy in een jaren 20 en 30 stijl. De stijl en ambiance hebben een onmiskenbare charme en creëren een speciale atmosfeer. Klanten komen hier om vrienden te ontmoeten, te kletsen en relaxen.

En dat gaat ze goed af met de drankjes gemixt door Ferro F. Ceylan en zijn team. Wat "Le Petit Coq" zo bijzonder maakt is dat ze niet alleen een selectie aan klassieke cocktails hebben, maar ook uitzonderlijke creaties met ongewone namen en vreemde ingrediënten.

Ferro F. Ceylan Le Petit Coq bar

Ferro F. Ceylan en zijn team van "Le Petit Coq" bieden hun klanten meer dan 500 verschillende cocktails aan. Hiervan vallen vele drankjes in de categorie "Nooit van gehoord - Ik probeer het eens - Wauw!".

DE VAATWASOPLOSSING

Toen hij een glazenwasmachine moest kiezen voor "Le Petit Coq", heeft Ferro F. Ceylan gekozen voor een voorlader glazenwasmachine van Winterhalter. Hij had al positieve ervaringen opgedaan met Winterhalter in andere bars.

En voor zover het waskwaliteit betrof, wilde de geboren en getogen Stuttgarter gaan voor een betrouwbare optie; vooral omdat hij veel verschillende soorten glazen gebruikt en werkt met eiwitten en garneringen bij verschillende drankjes. De UC-serie glazenwasmachine past ook in de beperkte ruimte achter de bar. Hij kon uit vier verschillende maten kiezen en de machine perfect in de bar integreren.

Hij is 100% tevreden met de oplossing: "Mijn UC-M is snel en de glazen hebben nooit strepen of onplezierige geurtjes na het wassen! De geïntegreerde warmteterugwinning is ook zijn gewicht in goud waard, mijn gasten willen gewoon niet in een stoomwolk zitten als ik de machine openmaak"

Hierdoor kunnen hij en zijn team zich tijdens piektijden concentreren op wat het belangrijkste is: de klanten. En misschien ook op de frambozenstof over de "Clover Club", de suikerspin in de "Kitty Kitty Bang Bang" en het gerookte tabaksblad in de "Triple Smoke".

Referentie Le Petit Coq bar Winterhalter glazenwasmachine klantenvoordelen

WAAROM WINTERHALTER?

Elk van onze klanten heeft zijn eigen, persoonlijke redenen om voor Winterhalter te kiezen als het gaat om de professionele vaatwasbehoeften. Voor Ferro F. Ceylan zijn dit de belangrijkste:

  • Erg goede ervaring met Winterhalter in het verleden
  • Hoogwaardige wasresultaten zelfs met eiwitten en garneringen
  • Goed binnenklimaat dankzij de geïntegreerde warmteterugwinning
  • Maximale betrouwbaarheid dankzij snelle service

Mijn passie is cocktails mixen - niet glazen wassen. Daarvoor wil ik een machine die dit perfect doet. Ik kan 100% vertrouwen op mijn UC!

Ferro F. Ceylan, LE PETIT COQ / STUTTGART

PRODUCTAANBEVELINGEN VOOR BARS

Winterhalter glazenwasmachines voor bars

VOORLADER GLAZENWASMACHINES

Als het om glazen gaat geldt een simpele regel: geen twee glazen zijn hetzelfde. En dat is nu net de uitdaging, vooral met melkschuim, lippenstift, fruitpulp, garnituren en eiwit maken reinigen nog moeilijker. Met de UC-serie glazenspoelmachines heeft Winterhalter hier een professionele oplossing voor ontwikkeld. Voor hygiënische zuiverheid, glans en schittering. En dus een positieve indruk bij uw gasten.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier