CATERING

"SNEL WASSEN. DE KLOK ROND"

Waarom een doorschuifvaatwasmachine uit de PT-serie de perfecte oplossing is voor een cateraar: Josef Schmidbauer, exploitant van "Schlosscafé Palmenhaus" bij Slot Nymphenburg in München, en zijn besluit om voor Winterhalter te kiezen.

Referentie Schloßcafé Palmenhaus doorschuifvaatwasmachine Winterhalter

WELKOM IN HET "PALMENHAUS"

Tientallen zilveren kandelaars verspreiden een warm, romantisch licht in de voormalige kas in de paleistuinen van de Nymphenburg. Glazen onderborden, kristallen glazen en fraai zilveren bestek laten de ruimte nog meer glanzen. Uitbundige bloemenarrangementen verspreiden een heerlijke geur. Alles is perfect, precies zoals het moet zijn op de mooiste dag van je leven.

Het Schlosscafé is de perfecte locatie om een bruiloft te vieren zoals dat hoort. Het "Palmenhaus" catert uitsluitend exclusieve dinerervaringen en verzorgt regelmatig twee of drie bruiloften per week. "Onze filosofie: een festijn – een kunstwerk – altijd", aldus Josef Schmidbauer die ondertussen de glazen in de juiste positie herschikt op de tafel. De familie Schmidbauer runt al sinds 1980 de evenementenlocatie en het restaurant met ongeveer 750 couverts in deze prachtige omgeving, en Josef is de vijfde generatie uit deze familie uit München met een grote passie voor de horeca.

Josef Schmidbauer Schloßcafé Palmenhaus

Josef Schmidbauer en zijn team hebben duidelijke doelen voor hun gasten: "het is altijd een feestje – een kunstwerk"

DE VAATWASOPLOSSING

Toen het ging over het kiezen van de juiste vaatwasmachine voor het "Palmenhaus", stond een belangrijke eis voorop. De machine moest vaat na vaat kunnen wassen en perfecte resultaten leveren. Dat is precies de kracht van de PT-vaatwasmachine van Winterhalter. Snelheid, hoogwaardige wasresultaten en gelijktijdig extreem zuinig. Dag en nacht klaar voor gebruik en met constante waskwaliteit.

De PT wordt zowel tijdens als na het evenement gebruikt om al het vaatwerk te wassen, evenals de potten en pannen. Snel en schoon.
Naast de wascapaciteit speelt ook betrouwbaarheid een centrale rol. Als de machine stil staat, staat het hele bedrijf stil. Winterhalter is een belangrijke partner op dit punt. Niet alleen als het gaat om de juiste vaatwasmachine, maar voor het systeem in zijn geheel. Machine, reinigingsmiddelen, korven en service. Alles uit één hand.

Referentie Schloßcafé Palmenhaus doorschuif vaatwasmachine Winterhalter klantenvoordelen

WAAROM WINTERHALTER?

Elk van onze klanten heeft zijn eigen, persoonlijke redenen om voor Winterhalter te kiezen als het gaat om de professionele vaatwasbehoeften. Voor Pierre Schmid, chef-kok in het Palmenhaus, zijn dit de belangrijkste:

  • Verwerkt grote hoeveelheden in korte tijd
  • Makkelijk te gebruiken met intuïtieve control unit
  • Betrouwbaar, zelfs in continugebruik
  • Klantenservice die altijd een oplossing heeft

Ik ben opgegroeid in de horeca, en dus ook met Winterhalter. Ik weet dat ik al vanaf het moment dat ik kon lopen machines van Winterhalter om me heen heb gezien, voor mij komt er dus ook alleen Winterhalter in.

Josef Schmidbauer, SCHLOSSCAFÉ PALMENHAUS/MUNICH

PRODUCTAANBEVELINGEN VOOR CATERAARS

Winterhalter doorschuifvaatwasmachine voor cateraars

DOORSCHUIF VAATWASMACHINES

Snel, zuinig, efficiënt. Voor een cateraar moet een vaatwasmachine altijd honderd procent betrouwbaar zijn. Allemaal mogelijk met de PT-serie van Winterhalter. Zijn innovatieve technologie is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen en gestroomlijnd voor maximale rendabiliteit. Een allrounder voor veel verschillend vaatwerk. Beschikbaar in drie verschillende machine-afmetingen. Uw gangmaker.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier