HOTELS

"NOOIT MEER GLAZEN POLEREN, DE KLOK ROND"

Waarom een PT-serie doorschuifglazenwasmachine de perfecte oplossing is voor een hotel: Hans-Peter Grüneberg, manager van het hotel "Bad Schachen" en zijn besluit om voor Winterhalter te kiezen.

Hotel Bad Schachen referentie Winterhalter PT-serie

WELKOM IN HOTEL "BAD SCHACHEN"

Het hotel "Bad Schachen" is iets bijzonders. Een geweldige locatie, direct aan de oever van de Bodensee. In het midden van een groot park. Met een groot meer, een eigen aanlegsteiger en een uniek terras. De meeste kamers hebben natuurlijk ramen en balkons op het zuiden. Met zicht op het meer. En de bergen.

Dit gerenommeerde hotel, ooit begonnen als een klein zwavelbad, is door de familie Schielin in de afgelopen 250 jaar uitgebouwd tot iets heel bijzonders aan de oever van de Bodensee. Het 4-sterren superior hotel heeft 128 kamers, verschillende zalen, twee restaurants en een terras dat plaats biedt aan 170 personen. Het wordt al zeven generaties door één en dezelfde familie uitgebaat. Hierdoor ontstaat een heel speciale sfeer die je ook meteen voelt als je het hotel binnenloopt. Gisteren, vandaag en in de toekomst.

Hans Peter Grüneberg Hotel Bad Schachen

Al sinds 1752 geleid als een familiehotel. Het hotel "Bad Schachen" wordt op dit moment door de zevende generatie geleid, en de achtste werkt ook al mee.

DE VAATWASOPLOSSING

Perfectie. Een ambitieus doel. Maar cruciaal voor een hotel als "Bad Schachen". Stralende glazen zijn het handelsmerk van het restaurant. Tijdens zijn zoektocht naar een glazenwasmachine had de hotelmanager Hans-Peter Grüneberg een duidelijk doel voor ogen: "Hygiënische wasresultaten, hoge wascapaciteit. En een heel belangrijk punt: het tijdrovende en dure handmatige poleren moest verleden tijd zijn."

Zijn keuze viel uiteindelijk op de Winterhalter doorschuifglazenspoelmachine met externe omgekeerde osmose. Nu komen de glazen als glanzend de machine uit. Poleren is overbodig en de glazen kunnen direct worden gebruikt. Bijkomend voordeel is dat de wasdruk en -temperatuur op de glazen kan worden afgestemd. Wijnglazen worden voorzichtig gewassen, bierglazen wat krachtiger. En de medewerkers kunnen zich met de gasten bezighouden. Voor perfectie. In het wasresultaat en de service.

Winterhalter referentie Hotel Bad Schachen klantenvoordelen

WAAROM WINTERHALTER?

Elk van onze klanten heeft zijn eigen, persoonlijke redenen om voor Winterhalter te kiezen als het gaat om de professionele vaatwasbehoeften. Voor Hans-Peter Grüneberg zijn dit de belangrijkste:

  • Glazen hoeven niet meer te worden gepoleerd dankzij de PT met omgekeerde osmose
  • Elke keer perfecte wasresultaten
  • De verschillende glazenwasprogramma's wassen de glazen snel en voorzichtig
  • De glazen worden in kunststofkorven gewassen en gaan daarna direct naar de lounges

Het echt grote voordeel van de glazenwasmachine is dat we de glazen niet langer hoeven te poleren, waardoor ze dus sneller opnieuw gebruikt kunnen worden en de medewerkers tijd voor iets anders hebben.

Hans-Peter Grüneberg, HOTEL BAD SCHACHEN/LINDAU

PRODUCTAANBEVELINGEN VOOR HOTELS

Winterhalter PT-serie doorschuifvaatwasmachine voor hotels

DOORSCHUIF VAATWASMACHINES

Snel, zuinig, efficiënt. In een restaurant moet de vaatwasmachine honderd procent betrouwbaar zijn tijdens het spitsuur. Allemaal mogelijk met de PT-serie van Winterhalter. Zijn innovatieve technologie is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen en gestroomlijnd voor maximale rendabiliteit. Een allrounder voor veel verschillend vaatwerk. Beschikbaar in drie verschillende machine-afmetingen. Uw gangmaker.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier