HOTELS

"CONTINU GLAZEN WASSEN"

Waarom een vaatwasmachine uit de PT-serie de perfecte oplossing is voor een hotel: Wolfgang Schewe eigenaar, van "Hotel am Meer" en zijn besluit om voor Winterhalter te kiezen.

Winterhalter referentie Hotel am Meer

WELKOM IN HET "HOTEL AM MEER"

Het HOTEL AM MEER & SPA op het eiland Rügen ligt direct aan de promenade in Binz, slechts een paar stappen van de zee vandaan. Omringd door de lokale kustarchitectuur, springt het gebouw er direct uit door zijn moderne en minimalistische hagelwitte gevel. Eenentwintig jaar geleden maakte de eigenaar en manager Wolfgang Schewe zijn droom van een boutiquehotel aan zee waar en creëerde een plaats om te sporten, recreëren en relaxen in zijn witte villa. Sinds dat moment heeft de geboren en getogen Rügenaar, die toegeeft een zwak voor design te hebben, het viersterren superior hotel voortdurend gerenoveerd en verbouwd.

De 60 kamers worden gekenmerkt door een fantastisch uitzicht over de Baltische zee en de designbewuste meubels. De kleuren en het design in het hele hotel worden bepaald door een maritieme flair. Schewe legt uit: "Mijn idee was om het strand en de zee binnen te halen via het interieurdesign. Model hiervoor stond de natuur direct voor het hotel. De zijdenachtige gepolijste eiken vloer in de 'meerbar' | Restaurant & bar in drijfhoutoptiek, terwijl de delicate hanglampen aan koraal doen denken. Dit zijn slechts een paar van de vele details die verwijzen naar de natuurlijke pracht van het eiland Rügen", vertelt Wolfgang Schewe.

Wolfgang Schewe, referentie Hotel am Meer

In 1995 nam Wolfgang Schewe vol ondernemingsgeest, intuïtie en lef de moedige beslissing om het Hotel am Meer te bouwen op een eersteklas locatie in Binz op het eiland Rügen.

DE VAATWASOPLOSSING

In restaurant & bar 'meerbar I' op de begane grond wordt u aan alle kanten omringd door glas en dus een direct uitzicht op de Baltische zee. Het staat bekend om zijn verrukkelijke, gezonde keuken met invloeden uit Pommeren en Scandinavië. Sinds 2016 draaien twee vaatwasmachines van Winterhalter non-stop in de spoelkeuken, waar ze gereedschappen, borden en glazen wassen. Het restaurant biedt plaats aan 80 gasten, de bar aan 60; voldoende vuile borden dus. Het ontbijt gaat naadloos over in de lunch, dan koffietijd, het diner en de bar. De spoelkeukenpersoneel werken in diensten, maar de doorschuif vaatwasmachines en glazenwasmachines van Winterhalter werken continu. De glazen in de bar worden verzameld, gesorteerd en dan gewassen in de glazenwasmachine in de spoelkeuken. Schewe verklaart: "We hebben de kostbare ruimte in de bar voor andere dingen gebruikt. En sinds we een extra glazenwasmachine hebben in de spoelkeuken, lijkt dat ons de meest effectieve oplossing."

WAAROM WINTERHALTER?

Elk van onze klanten heeft zijn eigen, persoonlijke redenen om voor Winterhalter te kiezen als het gaat om de professionele vaatwasbehoeften. Voor Wolfgang Schewe zijn dit de belangrijkste:

  • Uitstekende service van Winterhalter tijdens het aankoopproces
  • Directe communicatie en snel overeenkomst bereikt
  • Vaatwasmachine “Made in Germany”
  • Een product dat energie en natuurlijke hulpbronnen spaart

Voor mij was het belangrijk een product te hebben dat in Duitsland is geproduceerd en perfecte wasresultaten levert. Het energieverbruik was natuurlijk ook niet onbelangrijk, vandaar dat ik ook de technische specificaties vooraf goed heb bekeken.

Wolfgang Schewe, HOTEL AM MEER/RÜGEN

PRODUCTAANBEVELINGEN VOOR HOTELS

Winterhalter PT-serie doorschuifvaatwasmachine voor hotels

DOORSCHUIF VAATWASMACHINES

Snel, zuinig, efficiënt. In een restaurant moet de vaatwasmachine honderd procent betrouwbaar zijn tijdens het spitsuur. Allemaal mogelijk met de PT-serie van Winterhalter. Zijn innovatieve technologie is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen en gestroomlijnd voor maximale rendabiliteit. Een allrounder voor veel verschillend vaatwerk. Beschikbaar in drie verschillende machine-afmetingen. Uw gangmaker.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier