BEDRIJFSRESTAURANT

'COMPACTE KRACHTPATSER IN ZEER KLEINE RUIMTE!'

Waarom een korventransportvaatwasmachine uit de CTR-serie de ideale oplossing voor een bedrijfskantine is: Falko Geis, Facility Manager van Avira Holding, Tettnang en zijn keuze voor Winterhalter.

Winterhalter korventransportvaatwasmachines voor bedrijfsrestaurants

ZWABEN I.P.V. SILICON VALLEY

Het aantal internetgebruikers neemt dagelijks toe, vandaar dat het begrijpelijk is dat het aantal virusaanvallen ook toeneemt. Avira, een pionier op het gebied van computerbeveiliging, gaat daarom dagelijks op jacht naar virussen op het internet. Verdachte software analyseren, beschermende maatregelen nemen en het internet voor miljoenen mensen een beetje veiliger maken. Het Zwabische softwarebedrijf heeft wereldwijd ongeveer 500 medewerkers, waarvan 320 op het hoofdkantoor in Tettnang.

Avira heeft niet alleen een moderne kantine, maar ook twee theekeukens en een eigen café voor vergaderingen en gezellige omgeving voor medewerkers. In de eigen kantine van het bedrijf worden dagelijks het ontbijt en de lunch voor tot 200 medewerkers vers bereid, want van virussen jagen en het digitale leven van miljoenen mensen beschermen krijg je zeker honger.

Tussen het ontbijt en de lunch is er vaak weinig tijd om gebruikte dienbladen, vuil vaatwerk en potten en pannen schoon te maken; en dat ook nog met maar weinig ruimte. De spoelkeuken van Avira heeft veel hoeken en gedurende piektijden een zeer grote aanvoer van vuile vaat. De eisen aan de nieuwe vaatwasmachine waren snel duidelijk: de machine moet compact zijn, de machine moet snel zijn en de machine moet bovendien de hoogste hygiënezekerheid bieden!

Falko Geis – Facility Manager bij Avira over de korventransportvaatwasmachine

Bij Avira eten dagelijks tot wel 200 personen in de kantine. Facility Manager Falko Geis is ervoor verantwoordelijk dat de spoelkeuken ook op piekmomenten de drukte aankan.

DE VAATWASOPLOSSING

Bij de keuze voor een nieuwe vaatwasmachine was één ding duidelijk voor Falko Geis: De machine moet compact zijn. En betrouwbaar krachtig. De vaatwasmachine moet immers dagelijks verschillend vaatwerk wassen en heeft daarvoor maar weinig plaats. Tegelijkertijd moet de hygiëne constant gewaarborgd zijn. Dit is precies het sterke punt van de CTR korventransportvaatwasmachine: een modulair systeem, individuele aanpassing, voor een hoge aanvoer vuile vaat gedurende piektijden.

Het modulaire vaatwassysteem werd individueel aan de spoelkeuken aangepast. De CTR bij Avira heeft een voorwaszone M voor een significant hogere korvencapaciteit en een beter wasresultaat. Na de hoofd- en naspoelzone is een hoekdroogzone ingebouwd, omdat er in de spoelkeuken slechts zeer beperkt plaats is en de vele kunststof dienbladen zo sneller kunnen drogen. De afvoerluchtwarmteterugwinning Energy gebruikt de energie uit de warme afvoerlucht om het koude toevoerwater voor te verwarmen. Dit zorgt voor een lager energieverbruik, lagere bedrijfskosten en tevens voor een beter klimaat in de spoelkeuken.

Met CONNECTED WASH is de CTR via LAN of wifi verbonden en worden machinegegevens bijna onmiddellijk naar een server gestuurd. Dit vormt de basis voor de optimalisatie van het wasproces, verhoogt de bedrijfszekerheid en geeft duidelijkheid over service- en onderhoudsbeurten.

Dagelijks eten er ongeveer 200 medewerkers in onze bedrijfskantine, maar onze spoelkeuken is zeer klein. Met de CTR hebben wij de geschikte vaatwasmachine gevonden. Dankzij het modulaire systeem past de machine perfect in onze spoelkeuken en werkt ze ook grote hoeveelheden serviesgoed snel weg.

Falko Geis, FACILITY MANAGER, AVIRA / TETTNANG
Die Winterhalter korventransportvaatwasmachine in het bedrijfsrestaurant van Avira

WAAROM WINTERHALTER?

Onze klanten hebben allemaal een persoonlijke reden waarom ze bij professioneel afwassen voor Winterhalter kiezen. Voor Falko Geis telt vooral:

  • Werkt grote hoeveelheden afwas van tot 200 couverts per dag snel weg
  • Modulair systeem met keerbocht ideaal voor kleine spoelkeuken
  • Eenvoudige bediening van de machine
  • Warmteterugwinning Energy voor aangenaam binnenklimaat
  • Zeer goede ervaringen met Winterhalter in het verleden

PRODUCTAANBEVELING VOOR KANTINES

Winterhalter korventransportvaatwasmachines voor bedrijfsrestaurants & kantines

KORVENTRANSPORTVAATWASMACHINE CTR

Een hoge wascapaciteit bij compacte afmetingen. Tot wel 195 korven per uur. Laag verbruik en lage bedrijfskosten. Maximale hygiënezekerheid en een enorme flexibiliteit. Dankzij het modulaire systeem is de CTR eenvoudig samen te stellen, individueel te configureren en ook naderhand uit te breiden. De perfecte oplossing voor 100 tot 400 couverts.

Meer informatie