SLAGERIJEN

"UITERST EENVOUDIG IN GEBRUIK. EFFICIÉNTE WERKSTROMEN"

Waarom een gereedschappenwasmachine uit de UF-serie de perfecte oplossing is voor een slagerij: Ralf Buchmann, manager van de slagerij "Buchmann" in Grünkraut en zijn besluit om voor Winterhalter te kiezen.

Referentie Buchmann-slagerij Winterhalter gereedschappenwasmachine

Terug

WELKOM BIJ "BUCHMANN"

Sappige steaks, worsten en overheerlijk gebakken vlees, dat is wat slagerij "Buchmann" in Grünkraut elke dag produceert. Alle fases, van binnenkomende goederen tot verwerking, verpakking, opslag en verzending, wordt aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen. Zo kunnen Ralf Buchmann en zijn medewerkers garanderen dat hun klanten altijd verse en hoogwaardige producten krijgen. Hiermee combineert de zakenman het traditionele slagersvak met de nieuwste technologie en modern kwaliteitsmanagement.

De verse kwaliteit wordt gegarandeerd door het dagelijks slachten en dagelijkse productie van verse worsten. De goederen worden op alle werkdagen verpakt en direct aan de klanten geleverd. De slager stelt ook hoge kwaliteitseisen aan zijn vaatwastechniek – want de hoogste hygiënestandaards zijn een must in alle werklocaties.

Ralf Buchmann slagerij Buchmann

Slagerij "Buchmann" werkt volgens een intern HACCP-concept dat volledig voldoet aan de EU-verordeningen. Zo kunnen de versheid en de kwaliteit worden geleverd die de klanten verwachten.

DE VAATWASOPLOSSING

Een slagerij is afhankelijk van strikte naleving van alle hygiënestandaards. Alleen zo kunnen kwaliteit en versheid tijdens de productbereiding worden gegarandeerd. Ralf Buchmann, manager van slagerij "Buchmann", stelt deze eisen ook aan de vaatwastechniek van zijn winkel. Dat is waarom hij heeft gekozen voor een UF-serie gereedschappenwasmachine om de gereedschappen uit zijn winkel te reinigen. Zo kan hij excellente wasresultaten en maximale hygiëne garanderen.

Overal waar met voedsel wordt gewerkt, gelden hygiënestandaards. De UF zorgt ervoor dat deze worden nageleefd, door de goed doordachte binnenruimte van de machine die heel erg gemakkelijk te reinigen is. De neerklapbare deur, korventransportwagen en een korf die omhoogklapt maken reiniging, vullen en leeghalen van de machine gemakkelijker. Uiterst eenvoudige bediening en efficiënte werkstromen zijn gegarandeerd.

Referentie slagerij Buchmann Winterhalter gereedschappenwasmachine klantenvoordelen

WAAROM WINTERHALTER?

Elk van onze klanten heeft zijn eigen, persoonlijke redenen om voor Winterhalter te kiezen als het gaat om de professionele vaatwasbehoeften. Voor Ralf Buchmann zijn dit de belangrijkste:

  • Naleving van de HACCP-hygiënestandaards
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Energie-efficiënt
  • Zorgt dat medewerkers snel kunnen werken

Afzettingen van het bakken en worstresten zijn moeilijk te verwijderen en moeten worden opgelost voor het vaatwerk kan worden gewassen. Hiervoor is goede apparatuur en gereedschap nodig. Uiteindelijk moet alles zowel zichtbaar schoon zijn en bacterievrij.

Ralf Buchmann, SLAGERIJ BUCHMANN/GRÜNKRAUT

PRODUCTAANBEVELINGEN VOOR SLAGERS

Winterhalter gereedschappenwasmachines voor slagerij

GEREEDSCHAPPENWASMACHINES

Als wassen een uitdaging wordt, is de UF-serie van Winterhalter in zijn element. Robuust ontwerp. Met meer dan voldoende kracht voor hardnekkig vuil. En innovatieve kenmerken, voor uitstekende wasresultaten en maximale hygiëne. Geschikt voor verschillend vaatwerk dankzij de drie verschillende machinematen. Moet uw gereedschappen en andere apparatuur wassen? Dan is de UF de machine voor u.

Lees meer
ADVIES


Hebt u vragen over onze producten, financieringsopties of algehele hygiëne? Hebt u advies nodig bij het plannen van uw spoelkeuken of het organiseren van uw vaatwasproces? Onze experts zijn beschikbaar om u bij te staan met advies of ondersteuning.

Telefoon 02 255 18 10
Contactformulier
SERVICE HOTLINE


Of u nu problemen heeft met uw machine, een reserveonderdeel nodig heeft of een vraag heeft over onze onderhoudscontracten, wij zijn hier om u te helpen.

Telefoon 02 255 18 50
Contactformulier