DOBRO DOŠLI U WINTERHALTER

„Poznajemo se.
Od sinoć.
Iz naše kafane.“

Čak i ako do sada niste čuli za naziv Winterhalter: Najverovatnije smo već bili u kontaktu. U hotelu na poslednjem odmoru. U restoranu iza ugla. U lepom baru, vašem omiljenom kafiću ili možda na fudbalskom stadionu.

Mi smo Winterhalter, specijalisti za pranje iz Mekenbojrena. Sa skoro 1700 zaposlenih, na preko 40 lokacija širom sveta, spadamo u vodeće kompanije na tržištu tehnike za velike kuhinje. Naši zaposleni svakodnevno rade na postizanju savršenih rezultata pranja. Idu novim putevima. Postavljaju nove standarde i oduševljavaju klijente.

Oblikujte budućnost sa nama kao

Šablon oglasa za posao Servis i proizvodnja

ZA ŠTA STE NAM POTREBNI

 

ŠTA ŽELIMO


NAŠA PONUDA ZA VAS

Nudimo vam otvorenu saradnju, sa mnogo uvažavanja, u porodičnom preduzeću. Nudimo fleksibilno radno vreme, koje vam omogućava da uskladite porodični život i posao, i snosimo deo troškova za jaslice/vrtić za vašu decu. Osim toga, garantujemo vam i dodatne doprinose za penziono osiguranje. Kod nas se podrazumevaju individualne mogućnosti usavršavanja na Karl Winterhalter Akademiji, kao i interne i eksterne ponude za bavljenje sportom u celoj Nemački, pod povlašćenim uslovima.

Krenite novim putem. Učestvujte u oblikovanju tržišta. Oduševite klijente.
Čini vam se zanimljivo? Onda se radujemo vašoj prijavi!

Your application for a vacancy:

Šablon oglasa za posao Servis i proizvodnja

Izabrali ste previše fajlova. Maks. dozvoljeno 3 fajlova.

Dozvoljeni su sledeći tipovi fajlova: PDF, DOC, JPG i PNG. Fajlovi ne smeju da budu veći od 10 MB.
KONTAKT
Imate pitanja u vezi sa ponudom za radno mesto ili svojom prijavom? Rado ću vam pomoći! Dovoljno je da nas pozovete ili pošaljete e-mail.
Eva-Maria Karremann
Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK