KORPE ZA PRANJE

PRIBOR ZA KORPE

Ukošeni elementi. Oceđivači. Kolica za korpe. Sadržajan pribor za Winterhalter korpe za pranje proizvođača Winterhalter. Od svake korpe čini individualno rešenje.

Winterhalter umetci za korpe

INDIVIDUALNA REŠENJA ZA KORPE

Različito posuđe. Različite primene. Različiti postupci u svakodnevnom radu. Za svaku delatnost i svako područje primene postoji odgovarajuća korpa za pranje proizvođača Winterhalter. Sa specijalnim priborom od toga nastaje potpuno individualno rešenje.

Perete čaše sa visokom stopom ili opremu kao što su vrećice za ukrašavanje torti? Želite da posuđe stavite u korpe na malom prostoru? Ili da praktično sakupljate vodu koja se iscedila? Pribor za korpe proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Sa dobro osmišljenim detaljima. Za savršen proces pranja.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da vaš proces pranja bude savršeno organizovan: optimizovan do detalja. Saznajte, zajedno sa nekim od naših stručnjaka, koji pribor za korpe je idealan za vaše posuđe i vaše korpe. Dovoljan je poziv ili e-mail.

WINTERHALTER PRIBOR ZA KORPE ZA PRANJE

PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt