TRGOVINA

BENZINSKA STANICA

Kratko zaustavljanje. Na prvu jutarnju kafu i kroasan. Na par viršli za ručak. Ili na sendvič nakon točenja goriva. Svaka benzinska stanica danas ima i bistro. I onda je potrebno profesionalno rešenje za prljavo posuđe.

Winterhalter mašine za pranje za benzinske stanice

SUPER ČISTO.

Najrazličitiji specijaliteti od kafe. Kroasani, mafini i bageli. Sendviči, komadi pice i tople viršle. Tokom godina, benzinske stanice su stalno proširivale svoju ponudu i danas najčešće uključuju i kuhinju, malu prodavnicu i bistro. Sa uspehom: Klijenti prihvataju gastronomski koncept i koriste ga. Za brzi doručak ujutro. Za malu užinu u podne. Ili za kafu nakon točenja goriva.

Zato su u benzinskim stanicama potrebne čaše, posuđe, pribor za jelo i dodatna oprema. I: Potrebna im je profesionalna tehnika pranja. Jer, kao i svuda u gastronomiji, ovde je takođe važna prvoklasna čistoća i higijena. Za savršene rezultate pranja u najkraćem vremenu. Za ekonomičnu tehniku pranja na malom prostoru. Kako to izgleda, prikazuje Winterhalter.

PREPORUKA PROIZVODA ZA BENZINSKE STANICE

Winterhalter potpultne mašine za pranje, za benzinske stanice

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

Danas se u bistroima na benzinskim stanicama pripremaju hladni i topli napici, brza hrana i obroci. U skladu sa tim, postavljaju se i visoki zahtevi mašinama za pranje: One moraju da u jednom ciklusu pranja najrazličitijeg posuđa postignu savršene rezultate. Tokom vrlo kratkog vremena. Osim toga, moraju da se smeste na veoma malom prostoru. Winterhalter je upravo zato osmislio mašine za pranje za bistroe UC serije.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt