Mašine za pranje sa transportom

PROTOČNA
MAŠINA ZA PRANJE SA TRANSPORTOM KORPI

Efikasna tehnologija pranja za veliku količinu posuđa. Za najraznovrsnije posuđe, raspoređeno tokom celog dana. Precizna rešenja za efikasan proces pranja.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi
MTR CTR
Kapacitet korpi: korpi na sat
55 do 355 50 do 195
Broj tankova
2 do 4 tanka 1 do 3 tanka
Dužina
od 2.000 mm od 1.400 mm
Na MTRNa CTR

SA NAJBOLJOM OPREMOM.

Ako tražite maksimalnu efikasnost. U hotelima, restoranima, odmaralištima. U kantinama, ustanovama za negu i obrazovanje. Ako mora da se pere najrazličitije posuđe. Raspoređeno tokom celog dana. I u udarnim terminima.
Onda su one prvi izbor: Protočne mašine za pranje sa transportom korpi proizvođača Winterhalter. Precizno prilagođene individualnim potrebama. Jer je potrebno više od najvišeg kvaliteta i pouzdanosti, prvoklasne čistoće i higijene, jednostavnog i ergonomskog rukovanja. Ne radi se samo o savršenom rešenju sa tehničkog stanovišta, već i iz poslovne perspektive: ekonomičnost u potrošnji i ušteda resursa uz najniže moguće operativne troškove. Uverljivo rešenje.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da se odlučite za Winterhalter sa potpunim ubeđenjem. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite koja mašina sa transportom je optimalna tehnika pranja za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.
DA LI STE VEĆ ZNALI...

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt