KOLEKTIVNA ISHRANA

DOM ZA NEGU / BOLNICA

Doručak. Ručak. Kafa. Večera. Mnogo ljudi koji su na ishrani, različiti obroci, ekstremni udarni termini. U bolnicama, klinikama i domovima bitna je usluga na najvišem nivou i beskompromisna higijena. To važi za kuhinjsko osoblje i za sistem pranja.

Winterhalter mašine za pranje za bolnice i domove za negu

HIGIJENA, HIGIJENA, HIGIJENA.

Velika kuhinja u klinici. Priručna odeljenska kuhinja u domovima za negu. Ili kafeterija u domu za stare. Svima je zajedničko sledeće: Različito vreme obroka, mnogo porcija i najviši zahtevi u pogledu higijene. Posluživanje hrane u veoma uskim vremenskim okvirima. Ogroman broj čaša, šoljica, tanjira, pribora za jelo i tacni.

Nije ni čudo što je u bolnicama, klinikama i domovima za negu tema pranja toliko značajna. Zahtevaju se efikasni sistemi pranja, koji za kratko vreme ostvaruju prvoklasne rezultate pranja. Winterhalter ima odgovarajuće rešenje. Tehnika pranja je apsolutno pouzdana, garantovana je maksimalna higijena i ekonomičnost u radu.

PREPORUKE PROIZVODA
ZA BOLNICE

Winterhalter transportne mašine za pranje posuđa, za bolnice i domove za negu

TRANSPORTNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Osmišljene za profesionalno pranje sa visokim performansama: transportne mašine za pranje posuđa, proizvođača Winterhalter. Kao varijanta sa korpama ili trakama. Mašine u koje se možete apsolutno pouzdati i u udarnim terminima. I koje mogu da budu potpuno prilagođene različitim primenama i posuđu, prostornoj situaciji na licu mesta i zahtevima i željama. Savršena za gastronomiju u vašoj bolnici ili domu za negu.

Saznajte više
Winterhalter potpultne mašine za pranje, za bolnice i domove za negu

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

U kafićima, bistroima i priručnim odeljenskim kuhinjama u bolnicama, klinikama i domovima za negu priprema se niz različitih napitaka i jela. U skladu sa tim, zahtevi za mašine za pranje su visoki: One moraju u jednom ciklusu pranja najrazličitijeg posuđa da postignu savršene rezultate. Tokom vrlo kratkog vremena. Osim toga, moraju da se smeste na veoma malom prostoru. Winterhalter je upravo zato osmislio mašine za pranje za bistroe UC serije.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt